Соцслужби завершили розслідування справи Бреда Пітта

10 листопада 2016, 10:19

Американський актор Бред Пітт не ображав дітей. До такого висновку пришли фахівці з Департаменту у справах дітей і сім'ї округу Лос-Анджелес.

Соціальні служби завершили своє розслідування у справі про можливе жорстоке поводження Пітта з дітьми. Про це повідомляє "People" з посиланням на кілька джерел.

"Це було повне і ретельне розслідування. Після якого було вирішено, що жодні звинувачення проти актора не повинні висувати", - розповів інформатор.

Він додав, що по відношенню до Бреда не було виявлено жодних фактів насилля над дітьми.


Тож тепер, ймовірно, Пітт знову піде до суду, аби таки домогтися спільної опіки над нащадками. Адже нещодавня угода про те, що сам Анджеліна Джолі одноосібно піклуватиметься про дітей, була тимчасовою.

Пітт не чіпав дітей

"Постійної угоди про опікунство немає, тільки тимчасова, яка діяла до результатів цього розслідування. Тепер нарешті можна визначати, хто ж опікуватиметься дітьми", - додало джерело.

Представники Джолі вже прокоментували ситуацію:

"Робота Департаменту у справах дітей і сім'ї полягає в тому, щоб переконатися, що діти знаходяться в безпеці. Як ми вже говорили раніше на цьому тижні, обома сторона була підписана юридична угода про опіку".

"Анджеліна відчуває полегшення, що після восьми тижнів роботи управління у справах сім'ї та дітей задоволено введеними заходами безпеки, які дозволять дітям оговтатися", - зауважили у Джолі.

Пітт також порушив мовчання, пише "The Daily Mail".

Під час прем'єри фільму актор сказав журналістам: "Це дуже мило знаходитися тут. Це дійсно приємно мати всю необхідну підтримку".

Нагадаємо, соціальні служби почали перевіряти Бреда Пітта після заяви про те, що він буцімто ображав та навіть підняв руку на найстаршого з дітей - Меддокса.

Час від часу з'являються чутки, що Бред таки віддав одноосібну опіку Анджеліні. Однак за іншою інформацією, актор продовжує боротися над спільною опікою.

До слова, днями Пітт уперше після новини про розлучення з Джолі з'явився на людях.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів