Сайрус у сльозах попросила Трампа про любов. ВІДЕО

10 листопада 2016, 14:50

Американська співачка Майлі Сайрус не стала приховувати свого смутку та сліз через програш Гілларі Клінтон на президентських виборах у США.

Натомість вона записала зворушливе щире звернення до новообраного керманича, Дональда Трампа.

Майлі виклала ролик у своєму Twitter.

Зарюмсана Сайрус каже, що Гілларі Клінтон повністю заслуговувала того, щоби стати першим президентом-жінкою в історії Америки. Вона любить свою країну та присвятила життя тому, щоби зробити її кращою.


"…Мені боляче це казати, але я навіть приймаю вас як президента Сполучених Штатів, і це добре, бо, гадаю, зараз я хочу відчувати надію", - каже зарюмсана співачка.

"Будь ласка, будь ласка, просто ставтеся до людей із любов'ю, ставтеся до людей зі співчуттям, ставтеся до них із повагою, і я робитиму те саме стосовно вас", - просить Майлі.

Співачка, чий благодійний фонд "The Happy Hippie Foundation" допомагає соціально незахищеній молоді та представникам ЛГБТ, закликала Трампа відкрити своє серце та розум тим людям, котрі думають не так, як він, спробувати їх зрозуміти.

"Ми, щасливі хіпі, призвичаюємося та приймаємо всіх такими, якими вони є. Тож, Дональде Трамп, я приймаю вас", - підсумовує зірка, котра свого часу присягалася поїхати з країни у разі перемоги Трампа.

Нагадаємо, сама Сайрус, заручена з Ліамом Хемсвортом, не приховує, що не відносить себе до жодної зі статей.

Відео з Twitter Сайрус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів