Лоуренс про обрання Трампа: Жерстока реальність

11 листопада 2016, 11:55

Акторка Дженніфер Лоуренс висловила свої думки щодо перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США. На її думку, поразка Гілларі Клінтон стала проявом сексизму американського суспільства.

Зірка "Голодних ігор" розмістила відкритого листа на сайті "Broadly".

"Такою є жорстка реальність? Не має значення, наскільки старанно ти працюєш, або яка в тебе кваліфікація, якщо ти – не чоловік? Ось це ми зараз засвоїли? Ця країна побудована на імміграції, а сьогодні єдині люди, хто почувається в безпеці, і чиї права визнаються та поважаються, це білі чоловіки", - написала Дженніфер.

"Якщо ви – жінка, і вас бентежить те, що немає значення, як старанно ви працюєте і як багато вчитеся, над вами завжди буде скляна стеля, тоді я справді не знаю, що сказати. Я не знаю, що казала б на вашому місці своїй доньці. Хіба що - не втрачайте надії. Працюйте заради майбутнього", - зазначила Дженніфер.


Ті, хто сподівався отримати не цю людину в президенти, зараз відчувають смуток, але в жодному разі вони не повинні дати тому, що сталося зламати себе, підкреслила актриса.

Дженніфер Лоуренс написала, що думає про перемогу Трампа

"Ми продовжимо вчитися та працювати вдвічі старанніше, ніж чоловіки поряд із нами, бо тепер ми знаємо про несправедливість. Несправедливість є на роботі, тож хай схибити для вас стане неможливим. Та, як у Гілларі, може не вийти. Але, як Гілларі, ви можете бути натхненням та здійснювати важливі речі. Не дайте цьому вас подолати – хай воно вас розлютить!", - закликала Лоуренс.

На думку Джен, поразка Гілларі Клінтон та всіх, хто у неї вірить, має стати для них мотивацією та "внутрішнім вогнем".

"Якщо ви – іммігрант, якщо ви – людина з інакшим кольором шкіри, якщо ви – представник ЛГБТ, якщо ви – жінка – не бійтеся, не мовчіть!", - підкреслила вона

Актриса наголосила на тім, що тепер неправильно звинувачувати когось та влаштовувати заворушення. Минулого, тобто факту обрання Трампа президентом, уже не змінити, тож варто подумати, що робити далі.

"Якщо ви хвилюєтеся про здоров'я вашої планети, то шукайте, що ви можете зробити, щоби захистити її. Якщо хвилюєтеся через расове насильство, то любіть своїх сусідів більше, ніж намагалися раніше – не має значення, у що вони вірять чи за кого вони голосували. Якщо боїтеся стіни, котра зажене нас у ще одну рецесію, організовуйтеся та протестуйте проти неї", - зазначила акторка.

Нагадаємо, рік тому Дженніфер Лоуренс сказала, що, як Трамп прийде до влади, настане кінець світу.

Як відомо, в ці дні своїх емоцій з приводу результатів президентських виборів не приховують і інші зірки. Так співачки Мадонна і Шер особисто долучилися до вуличних протестів у Нью-Йорку.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів