Лоуренс про президентські амбіції Трампа: Кінець світу

2 жовтня 2015, 11:01

Зі списку своєї потенційних виборців кандидат у президенти США Дональд Трамп може викреслити акторку Дженніфер Лоуренс та її колег за "Голодними іграми".

25-річна гостра на язичок кінозірка вважає, що якщо він прийде до влади, це буде кінець світу.

Про це Лоуренс заявила "Entertainment Weekly".

"Якщо Дональд Трамп стане президентом, це буде кінець світу", - запевнила Дженніфер.


На думку Лоуренс, Трамп-президент - то буде кінець світу

Актор Ліам Хемсворт із колегою цілком погодився, а Джош Хатчерсон узагалі заявив, що не вірить у те, що Трамп балотується по-справжньому. На думку зірки "Мосту в Терабітію", це якийсь піар-трюк.

"Я щиро вважаю, що реаліті-телебачення дійшло до того, що навіть такі речі можуть робитися просто для розваги. Або це – блискуча ідея Гілларі (Клінтон)", - припустила Лоуренс.

"Я дивилася одну з його передвиборчих промов, і один чувак сказав: "Я люблю Дональда Трампа, бо він каже те, що я сам думаю, але не можу сказати через фактор політкоректності". І я собі міркую: "Ти цілком правий. Ось кого я хочу бачити представником своєї країни, когось неполіткоректного. Це буде просто ідеально", - зазначила акторка.

Нагадаємо, своїми расистськими висловлюваннями Трамп розізлив співачку Шакіру, Рікі Мартіна, акторку Сальму Хайєк. М'яко кажучи, не симпатизує йому Шер, а тепер і гурт "R.E.M." – бо використав без дозволу їхню пісню.

Зате Гілларі Клінтон, наприклад, підтримують Кім Кардашян та повії з Невади.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Дженніфер Лоуренс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів