Барак про Мішель Обаму: Прекрасна жінка, яка чомусь за мене вийшла

12 листопада 2016, 10:01

Перша леді Сполучених Штатів Мішель Обама втретє знялася для "Vogue" і зізналася, що пишається тим, що зробила за свої 8 років у Білому домі.

А чинний президент розповів про свою кохану дружину в електронному листі до журналу. Його наводить сайт "Vogue"

"Усе, що ми робимо, це наш вибір. Я могла провести ці вісім років, нічого не роблячи, і на якомусь рівні це було б непогано. Я могла б зосередитися на квітах. Могла б зосередитися на декорі. Могла б зосередитися на розвагах. Бо кожна перша леді, з повним на те правом, сама визначає свою роль. Щодо цього немає законодавства, влади, тебе не обирали. І це – прекрасний дарунок свободи", - поділилася Мішель.

"Мішель ніколи не просила про те, щоби стати першою леді… Як і на багатьох дружин політиків, її роль звалилася на неї. Я завжди знав, що вона в ній буде неймовірна, що накладе на цю роботу свій унікальний відбиток. Це тому, що, бачите, яка вона – прекрасна, весела, щедра жінка, котра, із якоїсь причини, погодилася за мене вийти", - поділився з виданням Барак.

На думку президента, його дружина має "гравітацію", котра притягує до неї людей. Бо вони бачать у ній себе -  віддану маму, хорошого друга, ту, хто не боїться іноді кепкувати сама з себе.

Мішель зізналася, що сумуватиме за Білим домом і за Південною галявиною. Але вона відчуває, що настав час її сім'ї вертатися до нормального життя.

"Природа життя в Білому домі – вона ізолює. І я гадаю, ми з Бараком – бо ми упертюхи – підтримували якусь нормальність (нашого життя), головним чином через вік наших дітей. Я ходжу обідати з подружками, ходжу на Сашині ігри, Барак тренує Сашину баскетбольну команду. Але водночас, коли ти не можеш сама в аптеку сходити?", - зазначила Обама.

Нагадаємо, свого часу Мішель зізналася, що страшенно сумує за вітром, котрий дме тобі в лице, коли їдеш у машині з опущеним склом.

До слова, днями, за традицією, до Обами уже завітала в гості на чай її наступниця, Меланія Трамп.

Як відомо, 46-річна Меланія здійснила карколомний злет: від еротик-моделі зі Словенії до дружини мільярдера, а тепер і президента.

Фото з Instagram "Vogue"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів