Челсі Клінтон іде у політику?

14 листопада 2016, 12:25

Колишня перша леді та екс-держсекретар Гілларі Клінтон зазналася поразки на президентських виборах у США, але, ймовірно, перший крок до майбутнього великого реваншу зробить її донька.

Подейкують, 36-річна Челсі Клінтон надумала піти по слідах своїх батьків, у велику політику.

Про це пише "New York Post".

Челсі висуне свою кандидатуру до Сенату, оскільки одна з його членів, 79-річна Ніта Лоулі нещодавно вирішила піти на пенсію.


До 17-го округу, який представляє Лоулі, відносить містечко Чаппака, розташоване за 50 кілометрів від Нью-Йорка. Саме там мають дім Гілларі та Білл Клінтони. А нещодавно подружжя придбало за 1,16 мільйона доларів іще один, по сусідству – припускається, що для Челсі та її сім'ї.

Гілларі Клінтон не вдалося стати президентом США. Може, колись вдасться Челсі?

Нині Челсі Клінтон мешкає та зареєстрована як виборець на Манхеттені, а щоби претендувати на місце Лоулі в Сенаті, їй доведеться змінити своє офіційне місце проживання на Чаппаку.

"Хочі Клінтонам дійсно потрібен час, щоби зібратися після нищівного програшу Гілларі, вони не здадуться. Челсі зможе стати продовженням бренду Клінтонів", - повідомило джерело.

Зі слів інформатора, політика – це не те, чого Гілларі бажала для своєї єдиної доньки, проте Челсі узяла на себе активну роль у материній передвиборчий кампанії та була у ній зваженою, чіткою, почувалася комфортно, будучи на виду.

Речники Лоулі та Клінтон поки не прокоментували цих чуток.

Нагадаємо, цього літа Челсі Клінтон, одружена з Марком Мезвінскі, стала мамою вдруге. У неї народився син Ейден.

Фото з Twitter Челсі Клінтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів