Гвінет Пелтроу думає повернутися до Кріса Мартіна?

14 листопада 2016, 13:50

Подейкують, за "свідомим роз'єднання" акторки Гвінет Пелтроу та її екс-чоловіка Кріса Мартіна, завдяки якому колишнє подружжя зберегло прекрасні теплі стосунки, може настати й "свідоме возз’єднання".

44-річна акторка не задоволена своїми нинішніми стосунками з продюсером Бредом Фолчаком та думає про те, щоби спробувати ще раз зійтися з Мартіном.

Про це стало відомо "Radar Online".

"І Кріс, і Гвінет спробували рухатися далі, але в них не вийшло… їй дуже бракує його товариства", - розповів інформатор.


"Може, у них був і богемний шлюб, але це працювало. Вона починає шкодувати про те, що розірвала його. Їм із Крісом справді було добре разом", - додало джерело.

Пелтроу і Мартін ще можуть бути разом?

Фронтмен "Coldplay" нині зустрічається з актрисою Аннабель Уолліс, та й Пелтроу не сама. Але почала розчаровуватися в бойфренді, Бредові Фолчаку.

"Після численних сварок із Бредом через те, що він відмовляється розлучатися з екс-дружиною заради неї, останньою краплею стало те, що у вересні він відмовився поїхати з Гвінет у відпустку до Мексики на її день народження. Відтоді вони на жодному офіційному заході не з'являлися разом", - пояснив співрозмовник видання.

"І тепер, коли Гвінет і Бред одне до одного охололи, вона робить спроби поговорити з Крісом про те, щоби дати їхнім стосункам новий старт", - зазначив він.

Як відомо, кілька місяців тому Пелтроу і Мартін, які розійшлися ще в 2014-му, нарешті офіційно оформили своє розлучення. У екс-подружжя є двоє дітей: дівчинка Еппл та хлопчик Мозес.

Фото з сайту Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів