"Містер "PayPal" Ілон Маск із чергової спроби став холостяком

18 листопада 2016, 13:29

Канадсько-американський інженер та винахідник, мільярдер Ілон Маск офіційно став холостяком.

Причому 45-річний засновник "Tesla Motors", "PayPal" і "SpaceX" двічі одружився та розлучився з однією й тією ж жінкою, акторкою Таллулою Райлі, молодшою за нього майже на 20 років.

Про це пише "TMZ".

Ілон і Таллула, котра зіграла в таких фільмах, як "Гордість та упередження" і "Тор 2: Царство пітьми",  познайомилися в 2008-му році в одному з лондонських нічних клубів. У 2010-му голуб’ята побралися, а в 2012-му розлучилися – щоби невдовзі знову вирушити до вівтаря.

У грудні 2014-го року Ілон вдруге подав на розлучення, проте через півроку відкликав заяву. У березні 2016-го на розлучення подала сама Таллула, і от днями суд нарешті поставив крапку в їхньому шлюбі.

 Ілон Маск і Таллула Райлі розлучилися. Знову

Спільних дітей у пари немає, але Таллула піклувалася про п’ятьох нащадків коханого від попереднього шлюбу - зі слів жінки, коштом власної кар'єри, пише "The Dail Mail".

Як стало відомо порталові, у Маска з дружиною був шлюбний контракт, згідно з яким Таллула не претендує на аліменти, натомість отримує чималу суму відступних разово. Перше розлучення з Маском принесло красуні 4,2 мільйона доларів, а за "дубль два" мільярдер збирався виплатити коханій уже 16 мільйонів.

"Ми дійсно найкращі друзі. Я завжди його любитиму. Я завжди буду готова прийти йому на допомогу", - сказала Райлі в нещодавньому інтерв’ю "The Times".

А на запитання, чи може статися так, що вони з Маском одружаться і втретє, жінка відповіла: "Ніколи не кажи "ніколи".

Нагадаємо, подейкують, на Ілона Маска вже накинула оком інша молода актриса, Амбер Хьорд. Як відомо, вона саме розлучилася з Джонні Деппом, зробивши того біднішим на 7 мільйонів доларів. 

Фото з Райлі з сайту "The Dail Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів