Мерайя Кері вимагає $50 мільйонів за скасовані заручини?

20 листопада 2016, 10:53

Американська співачка Мерайя Кері страшенно засмучена тим, що її весілля з мільярдером Джеймсом Пекером зірвалося. І, подейкують, просто так чоловікові це не минеться.

Свої ображені почуття та фактичні збитки зірка оцінює в 50 мільйонів доларів та має намір злупити їх із екс-нареченого, по-хорошому чи по-поганому.

Про це стало відомо "TMZ".

За свідченням джерел, Кері називає Пекера "брехливим опортуністом", котрий завзято використовував свій статус нареченого мегазірки, тягаючи з собою Мерайю на зустрічі з важливими людьми.


Вона ж заради того, щоби бути з ним, переїхала з Нью-Йорка, а ще скасувала свої концерти в Південній Америці. Щоправда, відносно цього злі язики кажуть, що просто квитки на ту частину світового туру Мерайї погано продавалися.

Мерайя змусить екса заплатити за те, що її покинув?

Хай там як, але Кері вважає, що Пекер, який відмовився брати співачку заміж, винен їй 50 мільйонів доларів. Тоді як сам бізнесмен не бачить для цього жодних юридичних підстав.

Джерела, наближені до Джеймса, зазначають, що в разі, якщо мільярдер таки вирішить щось заплатити колишній нареченій, то лише для того, щоби вона замовчала та відчепилася од нього.

Нагадаємо, сума в 50 мільйонів доларів буцімто фігурувала в шлюбному контракті Мерайї та Джеймса, котрий так і лишився непідписаним. Гроші співачка отримала б у разі розлучення з багатієм (по 6 мільйонів за кожен рік подружнього життя).

Як відомо, Пекер, котрий є найбагатшим чоловіком Австралії, після розриву з Кері начебто лишив їй обручку, котру подарував на заручини. Прикраса коштує 10 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів