Вест образився на Бейонсе: Jay-Z, не шли кілерів по мою голову

21 листопада 2016, 11:40

Між американським репером Каньє Вестом та співачкою Бейонсе пробігла велетенська чорна кицька.

Артист глибоко ображений на свою колегу і не став приховувати цього від своїх фанів. Він так розпереживався, що не зміг завершити свій концерт.

Приводом для конфлікту стала церемонія вручення премій "MTV Video Music Awards", що відбулася в серпні, пише "US Magazine".

Зі слів Веста, він дізнався про ультиматум, який тоді виставила Бейонсе: вона заспіває на церемонії, але лише в тому разі, коли отримає відзнаку "Відео року". А її суперниками в тій номінації були Каньє та Дрейк. Як відомо, Бейонсе дійсно перемогла.

"Бейонсе, мені боляче. Я сім років стояв за тебе… Говорячи отак із тобою, я наражаю на ризик мою кар’єру, моє життя, мою репутацію… Бейонсе, мені боляче, бо я чую, що ти сказала, що не виступиш, якщо тобі не дадуть "Відео року" замість мене чи "Hotline Bling" (Дрейка)", - звернувся Каньє до співачки під час свого виступу 19-го листопада в Сакраменто.

"Не обговорюймо Бейонсе, вона чудова. Тейлор Свіфт чудова. Ми всі - чудові люди. Ми всі рівні. Але іноді ми заграємося в політику і заради перемоги забуваємо, хто ми є", - додав артист.

 Чоловік Кардашян дуже-дуже ображений на Бейонсе

Говорячи про 7 років, Вест вочевидь, мав на увазі інцидент, що стався на "VMA" у 2009-му. Тоді репер мало не вихопив статуетку з рук Тейлор Свіфт, заявивши зі сцени, що насправді на неї заслуговує не вона, а Бейонсе.

"Jay-Z, подзвони мені, брате. Ти так досі мені не подзвонив. Jay-Z, я знаю, що в тебе є кілери. Будь ласка, не присилай їх по мою голову", - сказав Вест.

Між іншим, на цьому ж концерті Вест зненацька "проїхався" по Гілларі Клінтон.

"Цей (мій тур) "Saint Pablo" – найвизначніша подія. Якщо ваші старі зади все ще слідують за старими моделями, тоді ви – Гілларі Клінтон. Радіо, пішли ви на..! О, так, сьогодні я на темі Трампа. Радіо, пішли ви на..!", - вигукнув артист.

Не в змозі на всіх цих емоціях продовжувати виступ, Каньє Вест невдовзі просто пішов зі сцени. Його концерт тривав лише 30 хвилин. А наступне шоу, що мало відбутися в Лос-Анджелесі 20-го листопада, згодом узагалі скасували.

Нагадаємо, за кілька днів до того Вест заявив, що на президентських виборах голосував би за Дональда Трампа – хоча раніше сам жертвував гроші на кампанію Клінтон.

Фото з Instagram Кардашян 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів