Бейонсе стала переможцем "VMA" і вигуляла дочку в діамантах

29 серпня 2016, 08:32

Американська співачка Бейонсе позбирала багатий врожай нагород "MTV Video Music Awards". На цьогорічній церемонії, що пройшла 28-го серпня в Лос-Анджелесі, разом із мамою вперше була маленька Блю Айві – у сукні за 11 тисяч доларів та діамантовій тіарі.

Дівчинка стала свідком того, як Бейонсе вручили відзнаки "Відео року", "Найкраща режисура", "Найкраща операторська робота", "Найкраща хореографія", "Найкращий монтаж" і "Найкраще поп-відео" – за кліп "Formation", "Найкраще довге відео" – за фільм-альбом "Lemonade". "Найкраще жіноче відео" - теж її, це кліп "Hold Up".

Блю Айві на церемонії вперше тріумфувала з мамою

Своїм виступом Бейонсе вирішила привернути увагу до дуже гострої проблеми сучасного американського суспільства - загибелі людей від вогнепальної зброї. Разом зі співачкою на церемонію прийшли мами жертв. А на сцені балет зірки, дівчата, вбрані янголами, у танці "загинули" від куль.

А весь список переможців є на сайті "MTV".


За "Найкраще чоловіче відео" нагородили Келвіна Харріса та Ріанну. Перемогу їм принесла композиція "This Is What You Came For", та сама, слова до якої написала екс-дівчина діджея, Тейлор Свіфт. Варто зазначити, що у своїй промові Харріс ані словом не згадав колишню, тобто годі сподіватися, що конфлікт між ними вичерпався.

Також Харріс повіз додому відзнаку "Найкраще електронне відео", за кліп на спільну з "Disciples" композицію "How Deep Is Your Love".

Репер Дрейк, котрому закидають роман із Ріанною, дістав нагороду "Найкраще хіп-хоп відео". А він вручив Ріанні "Відзнаку імені Майкла Джексона", в промові назвавши співачку своїм найкращим другом та тією, "в котру він закоханий з 22 років", пише "US Magazine".

Ріанна і Дрейк

Приз за "Найкращу художню роботу" посмертно отримав Девід Боуї, котрий випустив альбом "Blackstar" за лічені дні до того, як його життя забрав рак.

"Піснею літа" оголосили "All In My Head" "Fifth Harmony" та Fetty Wap.

"Найкращим рок-відео" визнали "twenty one pilots" – "Heathens".

Просто красива Нікі Мінаж

Приз "Найкращі візуальні ефекти" дістав гурт "Coldplay". А над спецефектами в кліпі-переможці "Up&Up" працювала дніпровська студія "GloriaFX", а зйомки проходили в Нью-Йорку та Києві.

Нагадаємо, торік українці теж були серед переможців.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів