Анастейша оголила для глянцю своє пошрамоване тіло. ФОТО

23 листопада 2016, 14:45

Американська співачка Анастейша, котра кілька років тому вдруге поборола рак та перенесла видалення грудей, роздяглася для глянцю.

48-річна зірка показала шрами, котрі отримала в битві зі страшною хворобою.

Про свій непростий шлях до зцілення вона розповіла журналові "Fault", пише "The Mirror".

Для чорно-білої фотосесії тіло Анастейші вкрили малюнками та написами: "Сила, яку я ніколи не думала, що маю", "Ласкаво просимо до моєї правди" тощо.


48-річна Анастейша роздяглася для глянцю

Як пояснила співачка, для неї було важливим, щоби саме вона явила світові свої шрами, а не папарацці потай сфотографували її понівечене тіло та зробили з цього жовту сенсацію.

"Якби їх (шрами) сфотографували папарацці, я би відчувала, що мене соромлять, але маючи змогу представити їх отак, я почуваюся надзвичайно впевнено", - поділилася Анастейша.

Для співачки було важливо самій показати світові шрами, які вона здобула в боротьбі з раком

"Я сердилася на них – сердилася на те, які вони великі, але також я зрозуміла чому мені треба пройти через усі ці фізичні зміни. Мої шрами – частина мого шляху та нагадування про все, через що я пройшла під час моєї мастектомії", - додала зірка.

Ця фотосесія, а ще участь у танцювальному шоу допомогли Анастейші повернути собі відчуття власної жіночності, котре одібрала в неї хвороба.

У 2013-му році Анастейша вдруге поборола рак

"Чутливість сосків – це те, що рак украв у моєї анатомії, і я вже до цього звикла, але маленька частина мене назавжди лишиться втраченою. Під час участі в (шоу) "Strictly" й під час цієї фотосесії я відчула, що нарешті знову стаю тією жінкою, якою була", - зізналася співачка.

Нагадаємо, рішення видалити обидві молочні залози, щоби рак більше ніколи не повернувся, прийняла сама Анастейша. Із її спини хірурги взяли м’язову тканину для реконструкції грудей. Артистці подобається думати, що симетричні шрами під її лопатками – то слід від янгольських крил.

Фото з Instagram Анастейші, "Fault" та фотографа Андреса де Лари

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів