Жінка Роббі Вільямса публічно зізналася, що вдає оргазми

28 листопада 2016, 17:53

Британський співак Роббі Вільямс дізнався, що його дружина Айда Філд іноді вдає оргазми. А разом із артистом цю новину взнала чимала телеаудиторія.

Айда відверто зізналася про це в одному з ток-шоу, тоді як Роббі слухав її одкровення про їхнє статеве життя з секретної кімнати.

Про це пише "The Daily Mail".

Мова у студії зайшла про те, що деякі чоловіки теж майстерно прикидаються, ніби досягли оргазму.

"Бідний Роб, що я зараз таке скажу, я не думаю, що я би образилася, якби взнала, що Роб симулював. Я симулювала, не лише з Робом, а взагалі! У мене двоє дітей, я втомилася, у мене чай налитий, іде телешоу "I'm a Celebrity Get Me Out Of Here", у мене купа справ…", - зізналася Айда.

 Ілюстрація на тему "Коли у ток-шоу дізнаєшся, що твоя жінка симулює оргазми"

Як пояснила жінка, вона не любить казати людям неприємні речі. І вважає за краще заохочувати своїх коханців за їхні зусилля, навіть якщо сама вона і не отримала задоволення.

"У моїй голові я в буквальному сенсі думаю про телевізор, про чай, що стоїть на столику… Це не їхня провина. Тобі хочеться, щоби вони почувалися добре почувалися мужніми й сильними, мов бики", - зазначила Айда, маючи на увазі як своїх колишніх сексуальних партнерів, так і законного чоловіка.

У цей момент він зі своєї схованки і з'явився.

"…Ти симулювала оргазм зі мною, Роббі Вільямсом, поп-зіркою, в якого 18 "Brit Awards"?.. Нічого, люба, я кохаю тебе", - поцілував Роббі шоковану дружину.

Сам артист заприсягнувся, що ніколи не вдавав оргазму і взагалі не знає, як це можливо.

Нагадаємо, кілька років тому Вільямс зізнався, що йому регулярно колють тестостерон. Бо без цього в зірки "лібідо 100-річного дідугана".

Фото з Instagram Філд 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів