Каньє Веста не випустили з лікарні?

29 листопада 2016, 10:53

Американський репер Каньє Вест, якого примусово госпіталізували й закидають тимчасовий психоз і параною, кажуть, залишається в лікарні.

Артист сподівався поїхати додому у понеділок, 28-го листопада, але медики буцімто вирішили, що Каньє досі не стабільний, тому має залишитися під наглядом спеціалістів.

Про це повідомляє "TMZ" з посиланням на джерела з оточення Веста.

На рішення світил медицини не вплинуло навіть те, що особистий лікар репера готовий був узяти усю відповідальність на себе в разі виписки.


До слова, кажуть, увесь останній тиждень поруч з Каньє знаходиться його кохана Кім Кардашян. Жінка майже цілодобово чатує коло ліжка чоловіка.

Вест залишається в лікарні

Між тим, за інформацією джерел видання "Contact Music", причиною нервового зриву Веста стало зухвале пограбування Кардашян у Парижі.

Мовляв, після того, як його кохану тримали під дулом пістолету, 39-річного Каньє стали мучити нічні кошмари.

''Він був дуже вражений пограбуванням в Парижі... Думки про те, що щось може статися з Кім, виводили його з себе. Він не міг спати, його мучили кошмари. Пограбування призвело до усього цього", - зазначило джерело.

Нагадаємо, на госпіталізації Каньє Веста наполіг його лікар. Репера примусово забрали до медичного центру.

Чоловіку Кардашян попередньо діагностували "тимчасовий психоз", "депресію" та навіть "параною". Адже артист, кажуть, вважає, що госпіталізація - це змова проти нього.

Щоправда, існує версія, що вся ця історія з Вестом і лікарнею ні що інше, як вистава заради страхових виплат, через скасовані концерти.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів