Lady Gaga до Каньє Веста: Підтримую і люблю тебе, брате

24 листопада 2016, 16:22

Американська співачка Lady Gaga висловила свою підтримку реперові Каньє Весту, котрого днями госпіталізували через психоз.

Тим часом джерела кажуть, що справи в артиста нехороші. І про виписку з лікарні мова поки навіть не йде.

Про це пише "TMZ".

"Хоча я не погоджуюся з усім, що він робить, я сподіваюся, що публіка проявить співчуття до Каньє Веста і одне до одного", - написала Gaga в своєму мікроблозі, підкресливши, що психічні захворювання – не тема для жартів.


"Каньє Вест, я підтримую та люблю тебе, брате, я бачу в тобі відвагу, яка дозволила тобі зупинити свій тур та подбати про себе. Ти – великий артист", - звернулася вона до колеги.

Як стало відомо "Ace Showbiz", співачка Бейонсе теж вирішила, що настав час зарити сокиру війни. Вона переконує свого чоловіка Jay-Z, що їм пора зробити крок назустріч Весту та припинити ворожнечу.

Нагадаємо, перед своєю госпіталізацією Каньє Вест на концерті виступив із обвинувальною промовою на адресу артистки.

Чоловік Кардашян досі в лікарні

Тим часом інформатори стверджують, що Вест, причиною чийого агресивного психозу буцімто стали перевтома та зневоднення, досі не окликав. Рідним артиста не дозволили забрати його з лікарні на День подяки, і, скоріше за все, він пробуде там мінімум до кінця тижня.

Одначе в цих невтішних новин є й хороший бік. Стан Веста настільки серйозний, що скасовані ним концерти має покрити страховка. Інакше б співак влетів на мільйони доларів. Недивно, що вже знайшлися скептики, котрі вважають, що заради страховки Каньє й інсценував психоз, пише "New York Post".

Як відомо, Каньє забрали до лікарні 21-го листопада. Рішення про необхідність примусової психіатричної госпіталізації прийняв особистий лікар зірки. Він і викликав поліцію та парамедиків.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів