У Москві затримали французького співака Маруані, через заяву Кіркорова

30 листопада 2016, 10:10

Лідера французької групи "Space" Дідьє Маруані та його юриста Ігоря Трунова затримали в центрі Москви.

Причиною стала заява від російського співака Філіпа Кіркорова. Останній запевняє, що Маруані з адвокатом вимагали в нього мільйон євро. Про це повідомляє "ВВС" та "ТАСС".

Наразі поліція відпустила французького співака. Але в середу, 30-го листопада, артиста чекають для дачі пояснень. Відомо, що Маруані збирається говорити з правоохоронцями лише в присутності представника консульства.

Маруані, певно, в шоці від того, що відбувається з ним у Росії

Затримання Маруані відбулося в одному з банків Москви, де француз буцімто мав зустрітися з Кіркоровим для підписання угоди з приводу плагіату.


Відео з місця затримання опублікував у своєму Facebook опозиціонер Олексій Навальний.

Нагадаємо, раніше лідер "Space" звернувся до суду з позовом про захист авторських прав на суму більше 75 мільйонів рублів. Маруані вважає, що пісня Філіпа Кіркорова "Жорстока любов" є переробленою версією його композиції "Symphonic Space Dream".

Днями ж з'явилася інформація, що Кіркоров погодився виплатити французькому колезі компенсацію за порушення авторських прав.

Та адвокат Філіпа Олександр Добровінський це спростував, заявивши, що ніяких домовленостей не було, а з Маруані від імені Кіркорова розмовляли пранкери.

Фото з Facebook Маруані, відео Facebook Навального

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів