Кардашян і Веста "розлучають", репер серед ночі втік з дому?

8 грудня 2016, 11:41

Американський парі Кім Кардашян і Каньє Весту приписали негаразди зі шлюбом. Одні друзі зіркового подружжя кажуть, що назріває розлучення, інші - що все гаразд.

Інформацію про буцімто плани Кім піти від Каньє, оприлюднило видання "Us Weekly".

За твердженням джерела, 36-річна тусовщиця "не хоче залишатися в шлюбі". Тож готується подати на розлучення. Щоправда, Кардашян начебто не поспішає із цим. А чекає, поки Вест оговтається від нервового зриву.

"Вона піклується про Каньє і відчуває полегшення, що він отримує допомогу, якої потребує. Але вона почувається в пастці", - розповів буцімто друг пари, який вирішив лишитися анонімним.


Однак дійсно близький друг подружжя Вест-Кардашян Джонатан Чебан поспішив спростувати чутки про можливе розлучення.

"Я дружу з Кім і Каньє. Та всі говорять про якісь чутки про розлучення. Але я сміюся з цього, бо я не чув нічого такого. Припускаю, що всі так само сміялися з цього, бо це так смішно, бо геть не відповідає дійсності", - цитує чоловіка "Contact Music".

Вест і Кардашян мають негаразди зі шлюбом?

''Я не знаю, куди люди приходять з подібними історіями. Це такий собі жарт, як той, що Дженніфер Аністон була вагітна вже 1000 разів", - додав друг Каньє й Кім.

Джонатан запевнив журналістів, що Кардашян і Вест у гарному настрої.

"Я не хочу багато говорити про них, тому що це не моя справа. Але я повинен сказати, що чутки про розлучення - це дурня", - запевнив він.

Водночас, за інформацією "Ace Showbiz", на тлі чуток про розлучення з Кім, Каньє в оточенні охоронців посеред ночі поїхав з будинку. Подейкують, Вест знову направився до лікарні.

"Каньє поїхав, щоб вилікуватися. Він поїхав, щоб дати Кім трохи простору, але він сподівається врятувати свій шлюб", - зауважило джерело "X17online".

Що ж до Кардашян, то вона не планує з'являтися на людях найближчим часом. Так само не варто чекати від жінки жодних заяв.

Нагадаємо, нещодавно Каньє Веста примусово госпіталізували до психоневрологічного госпіталю. Реперу діагностували "тимчасовий психоз", а згодом ще й депресію і паранойю.

Подейкували, що нервовий зрив зірки спричинили переживання за пограбовану Кім, а також коктейль з рецептурних препаратів, наркотиків і алкоголю.

Нині ж Вест вже не в лікарні, а в орендованому помешканні під наглядом лікарів. Кажуть, Кім вирішила, що коханий поки мусить пожити окремо від неї та дітей.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів