Каньє Веста примусово госпіталізували - джерела

22 листопада 2016, 10:20

Американський репер Каньє Вест 21-го листопада потрапив до лікарні. Решта концертів гастрольного туру артиста, "Saint Pablo" скасовані.

Причиною госпіталізації Веста джерела називають перевтому.

Про це повідомляє "People".

"Він виснажений та страждає від безсоння", - повідомив інформатор, підкресливши, що Каньє "здався" лікарям із власної волі.


Трохи іншу інформацію джерела надали порталові "TMZ".

Коли парамедики, котрим переадресувала терміновий виклик поліція, забирали артиста з будинку його тренера, Вест був не при собі та опирався.

На час транспортування пацієнта до лікарні на нього надягли наручники, що є стандартним заходом безпеки в таких випадках.

Каньє Вест опинився в лікарні

Як повідомило видання, Веста доправили до медичного центру "UCLA" для оцінки його психічного стану.

Інше джерело, наближене до Веста, усе ж спростовує чутки про нервовий зрив 39-річної зірки.

"Він просто виснажений. Він цілодобово працював над дизайном, над власною лінією та лінією "Adidas". Він відомий як працеголік, тож балансування двома роботами – які для нього дуже важливі – і щовечірні навантаження гастрольного туру, це справді вичерпало його сили", - додав співрозмовник видання.

До слова, через госпіталізацію свого коханого чоловіка Кім Кардашян не пішла на "The Angel Ball" у Нью-Йорку. Урочистий захід, присвячений людям, котрі зробили значущі внески в підтримку досліджень раку, зокрема й покійному батькові Кім, Роберту Кардашяну, мав стати першою офіційною появою жінки на публіці після шокуючого пограбування в Парижі.

Нагадаємо, госпіталізації Каньє Веста передував його емоційний викид під час виступу в Сакраменто. У свої полум'яній промові артист розказав про образу на Бейонсе, а потім узагалі пішов зі сцени.

Як пише "The Daily Mail", скасування 22 концертів обернеться для Каньє збитками в розмірі понад 10 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів