Джолі запропонувала Пітту разом пiти до психолога

8 грудня 2016, 14:58

Американська акторка Анджеліна Джолі вважає, що їй та її фактично вже екс-чоловікові Бреду Пітту варто разом походити на психологічні консультації.

Таку письмову пропозицію зірка зробила колишньому через своїх адвокатів. Одначе йдеться не про спробу врятувати шлюб.

Про це пише "TMZ".

На думку Джолі, їм із Піттом було б варто разом попрацювати зі спеціалістом по дитячих травмах. І тоді вони обоє знатимуть, як найкраще взаємодіяти з їхніми шістьма дітьми.


Як вважає акторка, те, чому стали свідками їхні сини та доньки під час інциденту в літаку, дуже на них позначилося. І зустрічі з психологами поки що не допомогли.

До слова, як зазначається в листі адвоката Бреда Пітта, старші сини узагалі відмовилися спілкуватися з психологом. Під час групової зустрічі, на якій був і їхній батько, Меддокс і Пакс просто встали та пішли.

Джолі хоче ходити до психолога з Піттом

Тим часом 7-го грудня на вимогу Пітта відбулося екстрене судове засідання по справі про розлучення та опіку над дітьми. Актор вимагав, щоби надалі процес був повністю закритий від публіки. Бред мотивував це шкодою, якої галас навколо цієї теми завдає дітям.

Але адвокати Джолі наполягали на тім, що насправді актор старається захистити власну репутацію, враховуючи, що саме його поведінка перебуває "в центрі розслідування ФБР та Департаменту в справах дітей та родини".

Як повідомляє портал, суддя прохання Бреда Пітта не задовольнив.

Нагадаємо, ФБР та соціальні служби насправді вже завершили розслідування щодо Бреда Пітта та його буцімто жорстокого поводження з дітьми, не знайшовши доказів проти актора.

Як відомо, Джолі подала на розлучення та зажадала одноосібної фізичної опіки над синами та дочками після того, як Пітт буцімто підняв руку на старшого сина, Меддокса. Одначе на записі переговорів пілота літака з диспетчерами жодних ознак сварки чи бійки у салоні не чути.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів