Кіра Найтлі пишається доньчиним матюком

8 грудня 2016, 16:20

Донечці британської акторки Кіри Найтлі, Еді ще немає двох років, а вона вже знає слово "fuck". І зіркова мама пишається тим, як доречно мала його раз була вжила.

Про цей кумедний випадок зірка розказала в одному з ток-шоу, пише "The Daily Mail".

"Вона багато балакає, бігає, вона в буквальному сенсі повторює все, що ми кажемо, тож нам доводиться бути дуже обережними, і ми дуже обережні, але у ніч американських виборів сталася дуже химерна річ", - поділилася Кіра.

Як розказала акторка, Еді прокинулася, коли по телевізору саме показували промову переможця-Трампа.


"Я принесла її до нас у ліжко, і вона абсолютно тихо хвилини чотири дивилася телевізор, а потім перевернулася на спинку, заплющила очі та сказала "Фак!" Я дуже пишаюся", - розповіла Найтлі.

Дочка Кіри Найтлі матюкнулася на Трампа

Також акторка зізналася, що материнство позбавило її однієї традиції святкування Різдва.

"У мене 19-місячна донька… Тож зазвичай Різдво досить п’яне, а цього року я не певна, чи вийде… Зазвичай на Різдво я п’яна", - заявила Кіра.

Вона навчає Еді чемненько сидіти за святковим столом, але іноді дівчинка плутає брюссельську капусту з м’ячиками та кидається нею в людей.

Зі слів Кіри, перша річ, яку вона купила, будучи вагітною, то була іграшкова пластмасова кухня, про яку вона сама мріяла в дитинстві та якої не мала.

"Але тепер є проблема, бо на Різдво вона (Еді), напевно, отримає щось, що підходитиме до тієї пластмасової кухні, але я не хочу, щоби вона її чіпала, бо вона моя. Тож вона бере щось і відходить та просто все в кухні руйнує, і я мушу її відганяти", - побідкалася зіркова мама.

Як відомо, за тата Еді, музиканта Джеймса Райтона, Кіра Найтлі вийшла у 2013-му році. на весілля він подарував їй дерево.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів