До Софії Вергари позиваються її власні ембріони

9 грудня 2016, 15:06

Найбільш високооплачувана телевізійна актриса світу Софія Вергара отримала позов від імені своїх же запліднених яйцеклітин.

У документа, що надійшли до суду, фігурують заморожені ембріони "Емма" та "Ізабелла", донорами яких є Вергара та її колишній наречений Нік Леб, повідомляє "Page Six".

Головною претензією незвичних позивачів до зіркової матусі є те, що їх позбавили спадщини з трасту через те, що вони не народилися.

За законами Луїзіани, де знаходиться траст ембріонів актриси, запліднена яйцеклітина є "юридичною особою". Хоча, судячи з усього, кашу з позовом заварив саме екс Вергари.


Вергара, певно, не очікувала, що судитиметься зі своїми ембріонами

Щоправда, представляє ембріони власниця трасту. Вона ж просить суд віддати "Емму" та "Ізабеллу" їхньому татусеві Ніку, щоб він міг допомогти їм народитися й отримати спадок.

Також у позові йдеться, що раніше підписаний Вергарою Лебом контракт має бути анульований.

Як відомо, ще будучи парою, актриса з коханим дійшли згоди, що жоден з них не має права використовувати ембріони без згоди іншого. Але у контракті не було пункту, що робити в разі, якщо наречені розійдуться.

44-річна Вергара ж відмовилася дати дозвіл на те, щоб ембріони підсадили сурогатній матері.

Нагадаємо, наразі Софія Вергара перебуває у шлюбі з американським актором Джо Манганьєлло. Пара виховує сина актриси від попередніх стосунків.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів