Мадонну визнали "Жінкою року"

10 грудня 2016, 10:48

Американська співачка Мадонна отримала почесне звання "Жінка року" за версією журналу "Billboard".

Про це стало відомо 9-го грудня, під час церемонії нагородження.

"Мадонна - світова ікона, шоу якої у 2016-му році стало найкасовішим жіночим турне всіх часів - була визнана "Жінкою року" в музиці від "Billboard", - йдеться на сайті видання.

Поп-зірка розпочала свою промову з жарту.


"Я завжди відчуваю себе краще з чимось твердим між моїх ніг", - заявила Мадж, посуваючи до себе мікрофонну стійку.

"Спасибі за визнання моєї здатності продовжувати свою кар'єру протягом 34 років перед обличчям волаючого сексизму, жінконенависництва і невпинних зловживань", - додала артистка.

Мадонну назвали "Жінкою року"

Крім того, Мадонна зазначила, що отримала від життя важливий урок: "У житті немає ніякої реальної віри, крім віри в себе".

Співачка згадала про неприємні моменти, які зуміла пережити. Зокрема, Мадж каже, що в якийсь момент почувалася "найненависнішою людиною на планеті".

"Врешті-решт мене залишили в спокої, тому що я вийшла заміж за Шона Пенна", - розповіла вона.

Та після розлучення, випуску нової платівки "Erotica" та книги про секс, на Мадонну знову напосілися ЗМІ.

"Пам'ятаю, як заголовки кожної газети і журналу, всі, що я читала про себе, були сповнені прокльонів. Мене називали повія і відьма. А в одному з заголовків мене порівняли з сатаною. Я сказала: "Почекайте, хіба це не Прінс бігає в сіточці, на високих підборах та в помаді? Так, він був таким. Але його все одно вважали людиною", - згадала поп-діва.

"Це був перший раз, коли я по-справжньому зрозуміла, що жінки не мають такої ж свободи, як і чоловіки", - наголосила вона.

Нагадаємо, із наближенням кінця року світові видання підбивають підсумки та складають рейтинги. Зокрема, днями журнал "Time" оголосив "Людину року" - ним став новообраний президент США Дональд Трамп.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів