Портман і Рейнолдс отримали нагороди критиків

12 грудня 2016, 10:40

У США відбулася церемонія вручення кіновинагород "Critics Choice Awards", котру багато хто розглядає як підказку щодо майбутніх переможців "Оскара".

Найкращою акторкою критики цього року визнали Наталі Портман, котра зіграла в байопіку "Джекі". А серед чоловіків переміг Кейсі Аффлек ("Манчестер біля моря").

Повний список переможців наводить сайт "Deadline".

Вагітна Портман у квітках прийшла по свою статуетку

Найкращими акторами в драматичному серіалі обрали Еван Рейчел Вуд ("Світ Дикого Заходу" та Боба Оденкірка ("Краще подзвоніть Солу").


Найкращими акторами екшн-фільмів проголосили Марго Роббі ("Загін самогубців") та Ендрю Гарфілда ("З міркувань совісті"). Серед зірок міні-серіалів і телефільмів найкращими виявилися Кортні Венс та Сара Полсон ("Народ проти О. Джея Сімпсона").

Еван Рейчел Вуд нагородили за роль Долорес у "Світі Дикого Заходу"

Тенді Ньютон із "Світу Дикого Заходу" та Джон Літгоу з "Корони" отримали нагороди як найкращі актори другого плану в драматичному сереалі.

Найкращими акторами в комедії назвали Райана Рейнолдса ("Дедпул") та Меріл Стріп ("Флоренс Фостер Дженкінс". Рейнолдсу також вручили спеціальну відзнаку "Артист року" від видання "Entertainment Weekly". Як пише "Contact Music", актор присвятив її двом своїм фанатам, котрі померли від раку, а також благодійним фондам, що допомагають хворим дітям.

Меріл Стріп стала найкращою акторкою в комедії

Алека Болдуїна, який, нагадаємо, пародіює Дональда Трампа в шоу "Saturday Night Live", назвали за це найкращим "зіркою-гостем" у комедійному серіалі. А Джеффрі Діна Моргана відзначили як найкращого запрошеного виконавця ролі в "Ходячих мерцях".

Віола Девіс отримала нагороду як найкраща актриса другого плану в фільмі "Перешкоди", а ще спеціальну відзнаку від рекламодавців "#SeeHer Award".

Махершала Алі з "Місячного сяйва" став найкращим актором другого плану.

Віола Девіс

Найкращою комедією критики обрали "Дедпул", найкращим драматичним серіалом – "Гру престолів", а найкращим комедійним – "Силіконову долину".

Найкращим фільмом визнали мюзикл "Ла Ла Ленд", у жанрі наукової фантастики та жахів перемогла стрічка "Історія твого життя".

Найкращим фільмом у стилі екшн став "Із міркувань совісті".

Тим часом Норман Рідус із "Ходячих мерців" робив селфі з юними колегами з "Дуже дивних справ"

Як відомо, Наталі Портман уже скоро народить другого малюка своєму чоловікові Бенджаміну Мільп'є.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів