Шварценеггер: Коли дивлюся в дзеркало, мене вивертає

20 грудня 2016, 13:28

Голлівудська кінозірка та колишній "Містер Олімпія" Арнольд Шварценеггер зізнався, що ніколи, навіть на піку своєї фізичної форми не був задоволений тим, що бачив у дзеркалі.

У свої 69 "залізний Арні" категорично відмовляється скидати оберти.

Про це він розповів журналові "Cigar Aficionado", пише "Contact Music".

"Коли я дивлюся в дзеркало, мене вивертає", - поділився Арнольд.


"Навіть коли я був на піку фізичної форми, я вже тоді був такий критичний до себе… Коли я переміг на "Містер Олімпія", я дивився в дзеркало і думав: "Як оцей шмат лайна міг перемогти?" Я ніколи не бачив досконалості. Завжди чогось бракувало, - зазначив він.

Шварценеггер завжди вважав себе недосконалим

Шварценеггеру скоро 70, але для нього то взагалі не має значення.

"Я не відчуваю свого віку. Я роблю точнісінько все те саме, що й 20 років тому", - запевнив він.

Зі слів Арнольда, він звик жити за програмою тренувань, програмою харчування тощо. Зірка називає себе "майстром із написання програм". Дотримуватися їх йому завжди помагав страх розчарувати самого себе.

"Я знав, що муситиму дивитися щодня в дзеркало, а я не міг дивитися в дзеркало та казати: "Знаєш, що: ти – довбаний лузер, ти навіть не в змозі виконати якісь сети і вправи та їсти те, що собі написав". Я не хотів, щоби було так", - пояснив Арні.

Нагадаємо, нещодавно актор розповів, що в дитинстві рідні батьки підозрювали його в нетрадиційній орієнтації, через що тато Шварценеггера його навіть бив.

Фото з Instagram Арнольда Шварценеггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів