Шварценеггер отримав "педикюрну" травму

15 грудня 2016, 17:29

Американський актор та колишній політик Арнольд Шварценеггер отримав травму ноги. 69-річна зірка тепер мусить носити спеціальний фіксуючий "чобіт".

А на запитання про причину "залізний Арні" відповідає жартами.

Про це пише "The Daily Mail".

У пластиковому обладунку, котрий зазвичай надягають для фіксації ноги після перелому, Шварценеггер пришкандибав на одне з ток-шоу.


"Просто невелика халепа під час педикюру", - пояснив Арнольд.

Шварценеггер та його "чобіток"

Екс-губернатор Каліфорнії заявив, що й сам не знає, де пошкодив свою ногу.

"Я надто довго біг, надто далеко їхав на велосипеді, надто багато присідав, надто багато ще щось робив", - повідомив Шварценеггер.

Актор додав, що набряки в нього "відколи він ще був вагітний", маючи на увазі комедію 1994-го року "Джуніор".

Нагадаємо, Арнольд вестиме реаліті-шоу, засновником та ведучим якого свого часу був Дональд Трамп. Нещодавно новообраний президент Америки заявив, що не поєднуватиме політику та роботу на ТБ. Але Шварценеггер зазначив, що Трамп міг би взяти участь у шоу, наприклад, у якості гостя-радника.

До слова, сімейне фото, на якому присутній і Арні, і його екс-дружина Марія Шрайвер, показала в своєму Instagram їхня донька Кетрін. Вони зібралися заради її 27-річчя.

Як відомо, офіційно Арні та Марія, котрі розійшлися кілька років тому через зраду "Термінатора" та наявність у нього позашлюбного сина, досі лишаються подружжям. А Шварценеггер називає Шрайвер найбільшою втратою в своєму житті.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів