Букінгемський палац повідомив про хворобу Єлизавети ІІ та принца Філіпа

22 грудня 2016, 10:20

90-річна королева Великобританії Єлизавета ІІ та її чоловік, 95-річний принц Філіп відклали свою традиційну поїздку на свята до Норфолку через хворобу.

Як офіційно повідомив Букінгемський палац, ідеться про тяжку застуду.

Плани були змінені несподівано, буквально останньої миті перед виїздом, пише "The Daily Mail".

Співробітники служби безпеки 21-го грудня чергували на обох залізничних станціях, на Кінгс-Кросс, де Її Величність із чоловіком мали сісти в потяг, та Кінгс-Лінн, місці прибуття, але монарше подружжя так і не з'явилося.


Єлизавета ІІ та принц Філіп серйозно хворі

"У королеви та герцога Единбурзького тяжка застуда, і вони вирішили не їхати сьогодні до Сандрінгемського палацу", - було оголошено за кілька годин.

Як повідомляє "People", посилаючись на речника Букенгемського палацу, 22-го грудня Єлизавета ІІ та принц Філіп усе ж змогли вирушити до Норфолку, але вже не потягом, а гелікоптером.

До слова, минулого місяця, відвідуючи разом із дружиною лондонський центр біометричних досліджень, принц Філіп пожартував про своє міцне здоров'я.

"Чому я останні 40 років не хворів на грип?", - запитав він у одного з науковців.

Як відомо, в 2017-му Єлизавета та Філіп святкуватимуть 70-ту річницю свого весілля. Як свого часу сказала Її Величність, усі роки її правління чоловік був та є її силою.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів