Орнелла Муті розказала Собчак, чому Росія краще за Італію

23 грудня 2016, 14:22

Італійська актриса Орнелла Муті, яка нещодавно переїхала до Москви, розказала, чим Росія для неї краща за Італію.

Про це акторка говорила з Ксенією Собчак на телеканалі "Дождь".

Муті перебралася до російської столиці ще у листопаді, але громадянства поки не отримала.

"Я спочатку отримала посвідку на проживання, і ось уже місяць, як ми працюємо над тим, щоб перейти на наступний етап - отримати громадянство", - сказала актриса.


Незабаром Муті має стати громадянкою Росії

На запитання Собчак, чому вона так вирішила, Муті сказала:

"Важко пояснити. Ти знаєш, я обожнюю Італію, звичайно ж, але потрібно бути там, де майбутнє. Відбуваються дуже важливі речі. Італія - ​​чудова країна, її можна відвідувати, я її обожнюю, це здорово і чудово, але, ти знаєш, немає сенсу. Можливо, звучить не дуже красиво".

"Росія - країна моїх предків, моїх бабусі і дідуся, моєї матері. Я завжди намагалася знайти в собі ці російські витоки. Як тільки я приїхала вперше в Росію, я була вражена, схвильована. Я обожнюю Москву, я обожнюю людей, і навіть якщо мені часом нелегко спілкуватися з ними, тому що стільки різних людей тут живе, я вчуся всьому", - поділилася актриса.

Муті обожнює Москву

На уточнення Ксенії, чи мала Муті на увазі, що у Росії, зокрема, легше відкрити бізнес, актриса зазначила:

"Так. І набагато більше ентузіазму, відгуку, більше, скажімо так, бажання творити щось справжнє. В цьому і є життя, тому що неможливо в житті просто нудьгувати і бути банальним. В Італії нічого значного не відбувається в енергетичному плані".

"Я також вважаю, що навіть враховуючи те, що сталося за останній час, це момент великого креативу для росіян. Після всього, що сталося останнім часом, я думаю, що росіяни вивчили уроки життя. Вони перейшли на наступний етап", - наголосила Муті.

Нагадаємо, одразу після переїзда актриси до Москви, стало відомо, що вона зробила це заради свого коханого - бізнесмена Фабріса Керерве.

А про своє бажання стати громадянкою Росії Муті говорить вже три роки.

Стоп-кадри з відео "Дождя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів