"Мама-зозуля" Собчак: Хоча б хтось, с*ка, грошей на няню надіслав

25 грудня 2016, 11:27

Російська телеведуча Ксенія Собчак не втрималася й відповіла на критику, що вона весь час залишає новонародженого сина вдома, а сама гуляє й працює.

Білявка, яка понад місяць тому народила первістка, звернулася до усіх, хто побивається за долю її первістка. Емоційне повідомлення Ксюша опублікувала в Instagram.

"Дорогі мої уповноважені з прав моєї дитини, звертаюся зараз до читачів мого блогу, об'єднаних умовно груповою назвою #МисливціНаЗозулю, які не втомлюються писати мені пости в стилі #аякжемалюк і #ТиМати-Зозуля", - почала телезірка.

Собчак відповіла на критику

"Невже ви думаєте, що мені було б важко з*cрать всю стрічку інстаграма ось такими ось фоточками з прогулянок, мімішними фотографіями малюка, чоловіка та інших домашніх солодощів, як це робить величезна більшість зірок-породіль у пошуках "поліпшення іміджу"?" - запитала Собчак.


Вона зауважила, що не прагне подобатися своїм підписникам. Тому й ділитиметься в блозі тільки тим, чим вважає за потрібне.

Ксенія показала Віторгана з візокм

"І створювати "образ" того, на що ви чекаєте - теж не буду. Тому що це не образ - а моє реальне життя, і я його ховаю від сторонніх. І взагалі, вас стільки, хто турбується за мого сина, хоч один би, с*ка, грошей на няню надіслав!!!" - резюмувала Ксенія.

Нагадаємо, Собчак народила первістка 18-го листопада. А вже за кілька днів повернулася до активного життя й тусовок.

До слова, телеведуча та її чоловік Максим Віторган досі не оголосили, як назвали сина.

Фото Instagram Ксенії Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів