Собчак залишила 10-денного сина заради концерту. ВІДЕО

28 листопада 2016, 13:01

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка нещодавно народила первістка, вже вийшла в люди. Поява білявки на концерті гурту "Сплін" викликала осуд в мережі.

Про те, що Собчак влаштувала собі 3,5-годинне "свято поза домом" стало відомо з її ж Instagram.

"Найкращий виконавець, найкращий концерт - спасибі моїм друзям за таке свято і ці 3,5 години поза домом!" - написала Ксюша.

Народження сина не заважає Собчак розважатися

Не всі схвалили радісний тон телезірки. Багато хто лишив коментарі, в яких засуджував вчинок Собчак.


"Тільки народила. А вже поза домом. Не зрозуміти мені таких "матусь". Навіть якщо сто няньок навколо!" - зазначила одна з користувачок Інтернет.

"Він (син) ще і місяця на світі не прожив, а мама щаслива вже 3,5 години бути поза домом... Втомилася бути мамою, певно", - зауважив інший коментатор.

"Ой матінко, втомилася вже", - додав ще один.

Сама ж Ксюша не стала відповідати на осуд, а продовжила публікувати рекламні пости. А от фотографіями малюка, чи, бодай, хоча б ім'ям сина, білявка не поспішає ділитися з громадськістю.

Нагадаємо, 18-го листопада Ксенія Собчак народила сина від чоловіка Максима Віторгана. На пологах був присутній не лише новоспечений татусь, а й бабуся - мама породіллі, Людмила Нарусова.

Згодом Віторган поділися в блозі першими кадрами Ксюші з сином. А пізніше сама Собчак офіційно заявила, що не братиме участь у жодних ток-шоу, а все розповідатиме у власному блозі, та й то лише те, що вважатиме за потрібне. Але ЗМІ вже встигли розізнати, що Ксенія й Максим буцімто назвали сина Платоном.

Відео і фото з Instagram Ксенії Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів