Кеті Холмс і Джеймі Фокс таємно одружилися?

29 грудня 2016, 14:45

Подейкують, актори Кеті Холмс та Джеймі Фокс, про роман яких подейкують уже не перший рік, але які тих чуток уперто не підтверджують, нарешті дійшли до вівтаря.

Джерела стверджують, що голуб’ята таємно одружилися на приватному пляжі в Мексиці. Та що свою екс-дружину навіть привітав телефоном Том Круз.

Про це пише "Ace Showbiz" із посиланням на "Star".

Зі слів інформатора, єдиними гостями на весіллі батьків були дочка Кеті, Сурі та Анналіза, дочка Джеймі.


"Були лише Кеті, Джеймі та діти, які несли квіти і були неймовірно чарівні", - повідомило джерело.

Кеті Холмс вийшла заміж?

Причому Сурі переслала кілька фото мами-нареченої своєму батькові, Тому Крузу.

"Кеті була здивована, коли Сурі відправила татові фото, але Том відповів зворушливим повідомленням, кажучи, який він радий, що вони щасливі", - зазначив співрозмовник видання.

Повідомляється, що святкуватимуть своє одруження Фокс і Холмс у Лос-Анджелесі на Новий рік, і вже розіслали друзям запрошення.

"Я чув, що в списку гостей є Леонардо ДіКапріо, Jay-Z та Бейонсе, а також старі друзяки Кеті за "Бухтою Доусона" Мішель Вільямс та Джошуа Джексон", - додав інформатор.

Варто зазначити, що речники Холмс і Фокса, з якими поспілкувалося видання "Gossip Cop", на жаль, новини про одруження акторів категорично не підтвердили.

Нагадаємо, з Томом Крузом Кеті Холмс розлучилася в 2012-му році. Причиною стала приналежність актора до саєнтологічної церкви, від якої його дружина хотіла захистити Сурі.

Фото з Instagram Кеті Холмс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів