Джордж Майкл планував стати батьком у наступному році – ЗМІ

30 грудня 2016, 14:20

Подейкують, британський співак Джордж Майкл, котрий так несподівано пішов із життя на Різдво, мріяв у наступному році здійснити кардинальні зміни в своєму житті.

Натхненний прикладом свого друга Елтона Джона артист, котрий дуже любив дітей, збирався теж стати батьком.

Про це розказали джерела "Daily Star", пише "The Mirror".

"Стати батьком – то була Джорджева мрія", - повідомив інформатор.


"Він хотів усиновити дитину або скористатися послугами сурогатної матері. Це була його велика ціль, і його всіляко підтримували Елтон і Девід (Ферніш)", - додало джерело.

Зі слів співрозмовника видання, батьківство – це те, що 53-річний Джордж Майкл планував здійснити в 2017-му році. Й артист дуже жалів про те, що до цієї радості не дожила його мама.

Джордж Майкл хотів здійснити свою мрію й стати батьком?

"Коли Елтон зробив цей крок, Джордж зрозумів, що й він нарешті має ввійти в цю фазу свого життя. Не маючи власної сім'ї, він почувався неповним. Це була відсутня ланка ланцюга, якої йому відчайдушно бракувало", - зазначив інформатор.

Як відомо, в Джорджа Майкла було кілька похресників, яких, подейкують, артист згадав у своєму заповіті.

Днями батько однієї з похресниць артиста, його друг та колишній піарник Гері Фарроу, зізнався, що, якби з ним щось сталося, він хотів би, щоби про його доньку подбав саме Майкл.

"Джордж був би прекрасним батьком", - сказав Фарроу.

Днями Елтон Джон на своєму концерті в Вегасі виконав на честь покійного друга та колеги їхній спільний хіт "Don’t Let the Sun Go Down On Me". Говорячи про Джорджа, артист ледве стримував сльози.

Нагадаємо, подейкують, сер Елтон співатиме церемонії прощання із Джорджем Майклом. Артиста поховають біля його любої мами Леслі.

Фото з Instagram, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів