Зірка "Дівчат" показала целюліт на обкладинці глянцю. ФОТО

4 січня 2017, 13:49

Американська акторка Ліна Данем із гордістю продемонструвала целюліт на своїх стегнах, знявшись разом із колегами з серіалу "Дівчата" для модного журналу.

Ліна подякувала глянцю за те, що її тіло, яким вона пишається, не стали фотошопити.

Вона написала про це в Instagram.

Інтерв’юером Данем стала Дженні Коннер, одна з авторів "Дівчат". У своєму пості акторка жартома назвала її своєю дружиною.


"…Коли я була тінейджером, мені прямим текстом говорили, що в мене до біса кумедна зовнішність. Черевце, кролячі зуби, ноги іксом – я ніколи не вміла сприймати це правильно, це переслідувало мене на кожному кроці. Я вдавала з себе зухвалу, впевнену в собі, потайки відчуваючи жах та біль від необережних коментарів та ворожості", - написала Ліна.

"Давайте дещо прояснимо: я не ненавиділа свою зовнішність – я ненавиділа культуру, яка наказувала мені її ненавидіти. На початку моєї кар’єри хтось хвалив мою зовнішність, але завжди через призму "Ну, хіба ж вона не хоробра? Хіба це не такий зухвалий крок – демонструвати ТАКЕ тіло на телебаченні?", - поділилася акторка.

Зі слів Данем, легіони тролів своїми коментарями та погрозами змушували її почуватися так, ніби вона – жертва цькування в старшій школі, та відчувати біль і їй було боляче за дівчат, схожих на неї, які все це теж читають.

"Ну, а сьогодні це тіло на обкладинці журналу, який прочитають мільйони жінок, без фотошопу, мої стегна виставлені на огляд у всій своїй недосконалості", - зазначила акторка.

На думку Ліни, настав той час, коли в популярній культурі є місце для всякої краси – незалежно від розміру, кольору шкіри або гендерної ідентичності людини.

"У 2017-му році хейтерам доведеться вкладати в образи більше інтелекту і креативу, бо жодну з нас не залякають і не змусять загорнутися в балахони безлиці мешканці підвалів або жорстокі блоги, або навіть наші партнери та друзі", - пообіцяла вона.

"Спасибі жінкам у Голлівуді (та в Instagram!), що торують цей шлях, надихають та нормалізують жіночі форми БУДЬ-ЯКОЇ форми, і спасибі "Glamour" за те, що мій целюліт сьогодні в кожному газетному кіоску", - додала актриса.

Нагадаємо, торік Ліна Данем та її колега Джемайма Кьорк знялися в спідньому, щоби показати, що жінка має право любити та демонструвати своє "неідеальне" тіло.

Фото з Instagram Данем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів