Джордж Майкл боявся стати ще одним самогубцем у родині – ЗМІ

5 січня 2017, 12:06

Британський співак Джордж Майкл, котрий несподівано помер у ніч із 25-го на 26-те грудня, завжди боявся повторити страшну долю свого діда та дядька. Обоє вони себе вбили.

І сам співак теж міг скоїти самогубство – таке повідомлення, від імені бойфренда Майкла Фаді Фаваза, хтось днями розмістив у Twitter.

Про це пише "The Mirror".

Про трагедії, котрі сталися в його родині, сам Майкл розповідав у інтерв’ю. Дядько співака по матері Колін, котрий, імовірно, приховував свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, вкоротив собі віку в той день, коли на світ з'явився Джордж. Скоро після того вбив себе згорьований дід артиста, батько Коліна.


"Обоє вони встромили голови у газову духовку. І моя старенька мамця, котрій завжди щастило, знайшла їх обох", - поділився свого часу співак.

Джордж Майкл боявся повторити трагічну долю своїх дядька та дідуся

Матір співака Леслі страшенно боялася, що син є носієм "гейського гена", який змусить його повторити дядькову долю. Навіть про те, що у його мами був брат, хлопець взнав лише в 16-17 років. Свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію Джордж приховував від Леслі до 29.

Багато років Майкл боровся з власними демонами: депресією, залежністю від рецептурних ліків та наркотиків.

"Єдина річ, якої хотів Джордж, це померти. Він багато разів намагався себе убити, і нарешті йому це вдалося", - такий моторошний твіт з'явився днями у мікроблозі бойфренда співака, Фаді Фаваза.

Сам Фаваз у офіційній заяві до ЗМІ запевнив, що не писав того, і що став жертвою хакерської атаки.

Зі слів чоловіка, у ніч, коли не стало Майкла, його не було вдома. Фаді повідомив поліції, що заснув у машині та знайшов коханого вже мертвим.

Нагадаємо, розтин тіла Джорджа Майкла поки не дав відповіді на питання, від чого помер 53-річний артист. Результати детальнішої експертизи очікуються за кілька тижнів.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів