Керрі Фішер у "пігулці" поховали разом із матір'ю

7 січня 2017, 10:15

6-го січня в Лос-Анджелесі поховали акторок Деббі Рейнольдс та Керрі Фішер.

Матір та донька спочили на цвинтарі Голлівуд-Хіллз, причому "принцеса Лея", тіло якої кремували раніше, прибула на свій похорон у коробці в вигляді великої пігулки антидепресанту.

Про це пише "Hollywood Life".

Брат та дочка Фішер, Біллі Лурд вирішили, що в такий спосіб вони найкраще вшанують почуття гумору актриси, а ще те, як вона, страждаючи на біполярний розлад, усе життя боролася з забобонами, котрими суспільство оточує психічні хвороби.


"Улюбленим скарбом Керрі була велетенська пігулка "Прозаку", яку вона купила багато років тому. Велика пігулка. Вона любила її, зберігала в себе вдома, і ми з Біллі подумали, що їй би цього хотілося", - поділився брат Керрі, Тодд.

"Принцесу Лею" поховали

"Ми не змогли знайти нічого доречнішого. А Керрі б це сподобалося. Це була її улюблена річ, тож ось як ми вчинили. І так вони разом і будуть разом тут і на небесах, і нас це влаштовує", - додав він.

За день до похорону відбулася меморіальна служба в пам'ять про Деббі Рейнольдс та Керрі Фішер. Як повідомляє "The Daily Mail", на ній було багато колег та друзів актрис, зокрема Гвінет Пелтроу, Еллен Баркін, Меріл Стріп, яка виконала пісню "Happy Days Are Here Again", Мег Райан та Джордж Лукас.

Близька подруга Керрі, співачка Кортні Лав прийшла з дочкою, Френсіс Бін Кобейн. Біллі Лурд підтримали її колеги за "Королевами крику", Джеймі Лі Кертіс та Емма Робертс.

Нагадаємо, 60-річної Керрі Фішер не стало 27-го грудня. Вона кілька днів боролася за своє життя після перенесеного інфаркту. 28-го грудня померла 84-річна Деббі Рейнольдс. Одними з останніх слів актриси були "Я хочу бути з Керрі".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів