"Дякуємо й любимо вас": зірки в соцмережах коментують прощальну промову Обами

11 січня 2017, 08:50

Після 8 років президентства Барак Обама залишив Білий дім та 10-го січня виступив із прощальною промовою перед американським народом.

Найбільш емоційними моментами з відеозвернення 44-го керманича США та цитатами рясніють соцмережі.

Обама назвав роботу на посаді президента найбільшою честю свого життя, пише "US Magazine".


"Я не зупинюся. Насправді я буду тут, з вами, як громадянин до кінця моїх днів", - сказав він.

У своїй промові Барак також звернувся до дружини Мішель, не стримавши своїх сліз.

"Останні 25 років ти для мене є не лише дружиною та матір'ю моїх дітей, а й моїм найкращим другом. Ти прийняла на себе роль, якої не просила, та зробила її своєю, витончено, наполегливо та стильно", - сказав Обама.

Президент підкреслив, що пишається тим, що є батьком двох таких прекрасних та добрих дівчаток, як Саша та Малія. А в особі віце-президента Джо Байдена Обама знайшов брата.

"Я дуже пишаюся тобою й тим, чого ми досягли разом. Це була неймовірна подорож із дивовижними людьми. Я кохаю тебе, Бараку", - лишила Мішель чи не останній свій твіт у офіційному мікроблозі першої леді.

Годинна прощальна промова Барака Обами зворушила мільйони людей. Діляться враженнями та прощаються з ним і зірки.

"Сподіваюся, вам сподобалася промова Обами. Тепер ви довго не почуєте нічого такого ж сильного та доброго. Відтак, із цілковитою щирістю: спасибі, Обама", - написав у Twitter письменник Стівен Кінг.

"Президенте Барак Обама, люблю вас більше, ніж є місця в моєму Twitter, щоби це описати", - зізналася телеведуча Еллен ДеДженерес.

"Прощання з Обамою прекрасне. Сама любов. Чи вдасться Трампові увібрати все це тепло?", - зазначив актор Паттон Освальт.

"Я не в усьому згоден із Обамою (у деяких питаннях він тиснув на гальма), я не вважаю його ідеальним, але спасибі тобі, чуваче", - написав зірка "Світу Дикого Заходу" Джеффрі Райт.

"Імовірно, обрання Трампа породило покоління найлютіших, найрозумніших, найсильніших, здатних надирати дупи жінок, яких лише могла уявити ця країна", - згодом додав актор.

Thank you, thank you, thank you...a million times...thank you.

Світлину опубліковано користувачем Zendaya (@zendaya) Січ 10, 2017 о 7:03 PST

"Бувайте, пане президент! Такого, як ви, більше ніколи не буде! Бараку Обама, ви - король серед чоловіків", - зізналася Мадонна.

"Як канадець, для котрого частину раку Америка є домом, я завжди нестиму в пам'яті, як натхнення, ваші слова. Уважуха вам, О.", - написав репер Дрейк, додавши картинку з Обамою-бороданем.

Актриса Кеті Бейтс подякувала Обамі за його 8-річну працю та за "силу і гідність" та побажала, щоби Господь благословив усю його родину.

"Коли президент та перша леді залишають Білий дім... ми будемо хранителями надії", - написала Шер.

Ліна Данем назвала Обаму лідером, у якого вона вірила кожною своєю клітиною.

"Ви - невідступний захисник, добрий борець, безстрашний батько-фемініст. Ви - взірець честі та гідності. О, й ви такий до дідька класний/кумедний. Як і багато хто, я не готова прощатися. Тож я просто подякую вам і сподіваюся, ви знаєте, що вам зараз потрібно, як ніколи (після відпустки. Ви та Мішель, ваша прекрасна товаришка по команді, заслужили на справжні парасольки в своїх відпусткових напоях)", - написала вона.

Як відомо, 20-го січня відбудеться інавгурація наступного президента Сполучених Штатів, Дональда Трампа.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів