Трамп на своїй інавгурації танцюватиме з транссексуалом?

19 січня 2017, 16:05

Подейкують, радники Дональда Трампа, котрий 20-го січня офіційно стане президентом Сполучених Штатів, придумали, як умаслити представників ЛГБТ, налаштованих проти політика.

Вони умовляють Трампа, щоби на інавгурації той бодай один танець станцював із Кейтлін Дженнер, котра до зміни статі була відомим спортсменом Брюсом Дженнером.

Про це один із членів команди майбутнього президента розповів "Page Six".

Трамп станцює з Кейтлін Дженнер на своїй інавгурації?

"Це блискуча ідея", - запевнив інформатор.


Узагалі танець Трампа з Дженнер убив би двох зайців: продемонстрував би приязне ставлення політика до секс-меншин та загоїв би розбрат всередині самої Республіканської партії, котра не одностайно підтримувала кандидатуру Дональда. Адже Кейтлін належала до неї, ще коли була Брюсом.

"Вид Трампа, який танцює з Кейтлін, став би потужним меседжем про те, що він підтримує права геїв і транссексуалів. Картинка, варта тисячі твітів", - пояснив співрозмовник видання.

Речник Дженнер відмовився коментувати "гіпотетичні речі".

"Просто зачекаємо і побачимо", - сказав він.

До слова, подейкували, що свій офіційний перший танок у якості президента та першої леді США Дональд із Меланією танцюватимуть під легендарний хіт "My Way" Френка Сінатри.

Дізнатися, так це або ні, одна з користувачок Twitter вирішила безпосередньо в доньки артиста, Ненсі Сінатри, та отримала коротку, але блискучу відповідь, пише "The Huffington Post".

"Чи добре ви поставилися до того, що цей чувак використає легендарну "My Way" для вечора п’ятниці?", - запитала жінка в Ненсі.

"Просто згадайте перший рядок цієї пісні", - відказала та.

Як відомо, пісня Сінатри починається ось із яких слів: "And now, the end is near." ("А тепер кінець уже близько").

А трохи раніше в Twitter 76-річна пані Ненсі зробила Дональду Трампу зауваження, щоби слідкував за своїм язиком – бо його ж діти читають та бачать.

Варто нагадати, що Трамп уже був помічений на використанні чужих пісень без дозволу.

До слова, "подаруночок" до інавгурації приготувала Трампові екс-учасниця його бізнес-реаліті-шоу Саммер Зервос. Жінка, яка свого часу заявила, що бізнесмен-політик терся об неї геніталіями та силоміць цілував, подала на нього до суду. Про це пише "ВВС".

Зервос звинувачує Трампа, який назвав її слова брехнею, у наклепі. У своєму позові жінка заявляє, що "брехун та мізогін" Трамп збрехав своєму народові, а особисто її – принизив.

Як відомо, про те, що Дональд Трамп розпускав щодо них руки, заявила не одна Зервос. Та й сам політик визнав, що полюбляє "хапати за поцьки вродливих жінок".

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів