Стрейзанд написала есе проти Трампа, а Де Ніро, Шер і Болдуїн вийшли на вулицю

20 січня 2017, 11:08

Американська актриса і співачка Барбра Стрейзанд жорстко розкритикувала нового президента США Дональда Трампа. А актори Роберт Де Ніро, Алек Болдуїн, співачка Шер та інші вийшли на мітинг проти нового глави держави.

У своєму есе, опублікованому в "The Huffington Post", Стрейзанд назвала Трампа "неосвіченим, необачним, аморальним, дурним і безсердечним".

Акторка розпочала з того, що свого часу Америкою керували гіганти:

"Джордж Вашингтон допоміг заснувати країну; Авраам Лінкольн звільнив рабів; Тедді Рузвельт зробив національні парки; Франклін Рузвельт витягнув нас з Великої депресії і переміг фашизм; Ліндон Джонсон організував медичну допомогу; Білл Клінтон дав нації профіцит бюджету; Барак Обама забезпечив доступ до медичного страхування для всіх американців".


"Тепер ми чекаємо Дональда Трампа, і я глибоко стурбована за нашу країну і світ. Він вже продемонстрував, який він небезпечний і непридатний для керування. Чи розуміє він серйозність роботи?" - написала Барбра.

Актриса непокоїться, що Трамп лише через особисту неприязнь до Обами скасує засновану ним медичну програму й цим нашкодить мільйонам людей.

Барбра Стрейзанд сказала все, що думає про Трампа


"Це людина, яка письмово і часто на відео зневажливо або з відразою висміювала жінок, іммігрантів, інвалідів та інших… Я не можу поважати його за расистську, ксенофобську, сексистську поведінку, яка наражає усіх нас на небезпеку", - зазначила Стрейзанд.

74-річна зірка нагадала, що існує низка розслідувань про те, що російські підприємці неодноразово рятували Трампа від банкрутства:

"Ми можемо тільки припустити, що це реальна причина того, чому він не стане оприлюднювати свої податкові декларації. Ймовірно, це доказ того, що він в буквальному сенсі в боргу перед Росією".

Барбра зауважила, що Дональд Трамп знаходить час аби прокоментувати телевізійні шоу і відповісти на критику на свою адресу.

"У той же час, він говорить, що не хоче витрачати час на важливі брифінги, але знаходить час, щоб почати Twitter-суперечку про телевізійні рейтинги з екс-губернатором Арнольдом Шварценеггером… Дональд Трамп поводиться, як дратівлива дитина", - вважає актриса.

"Я пережила президента Буша, який був обраний незважаючи на те, що він втратив голоси виборців. Його адміністрація також використовувала спецслужби для фальсифікації доказів, щоб виправдати війну. Та я нажахана тим, який ризик несе Трамп для світу", - резюмувала Стрейзанд.

А 19-го січня в Нью-Йорку відбулася акція проти Трампа. На ній були присутні чимало знаменитостей, зокрема Роберт Де Ніро, Алек Болдуїн, Шер, режисер Майкл Мур, мер Нью-Йорка Білл де Блазіо, Марк Руффало, пише "Us Weekly".

Болдуїн вийшов на вулицю разом з колегами

"Надія є. Трамп і Пенс (обраний віце-президент США) думають, що ви будете покірними. Але у нью-йоркців є одна особливість: вони не підкоряються", - сказав Болдуїн перед присутніми.

До слова, від громадськості дістається не лише Трампу, а й тому таки новому віце-президенту Майклу Пенсу, який відомий своїми гомофонними поглядами.

Напередодні біля його дому зібралося кілька сотень представників ЛГБТ-спільноти влаштували танці у карнавальних костюмах, пише "GQ".

Нагадаємо, 20-го січня у Вашингтоні відбудеться інавгурація 45-го президента США Дональда Трампа. Подейкують, політки може станцювати там із Кейтлін Дженнер, котра до зміни статі була відомим спортсменом Брюсом Дженнером. І все заради того, аби продемонструвати таку собі приязність до секс-меншин.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів