"Америка - найдорожче, що ми колись купляли": нова відеопародія про Путіна

22 січня 2017, 10:30

Напівголий "Путін" привітав американський народ із тим, що тепер у них новий президент. Він порадив не боятися непередбачуваності Дональда Трампа, адже він, Путті, особисто його контролюватиме.

Російського керманича та його новоспеченого американського колегу висміяли в черговій відеопародії "Saturday Night Live".

"Ми подбаємо про Америку. Це найдорожча річ, яку ми колись купували", - запевняє Путін.

"Я знаю, чимало американців скептично ставляться до президента Трампа. Багато росіян скептично ставилися до мене під час четвертого строку, але сьогодні від жодного з них нічого не чути", - радісно констатує він.

Як приклад, як прекрасно житимуть американці, коли США "доженуть" Росію, Путін представляє залякану жіночку на ім'я Оля, яка з папірця читає, як добре їй живеться.

Торкається Путін і теми інавгурації Дональда Трампа.

"Я радий бачити, що так багато людей прийшло на твою інавгурацію", - каже Путін, роздивляючись фото з Жіночого маршу у Вашингтоні.

"О, зачекай, це ж Жіночий марш. Ось інавгурація. А ти сьогодні ходив до ЦРУ та сказав, що мільйон людей прийшов подивитися на тебе в Вашингтоні? Якщо збираєшся брехати, не роби це так очевидно. Кажи, що ти – друг Леброна Джеймса, а не що ти – сам Леброн Джеймс", - дає він настанову Трампу.

А наприкінці відео знову з'являється Оля – але вже в рожевій "кицько-шапочці", символі Жіночого маршу.

До слова, на зустрічі з керівниками ЦРУ та в присутності преси Дональд Трамп дійсно заявив, що на його інавгурації було "мільйон-півтора" людей. Він заявив, що журналісти, "найбезчесніші істоти на землі", просто навмисне применшують велелюдність урочистого заходу.

Про це пише "The Washington Post".

Речник Трампа, Шон Спайсер, під час прес-конференції теж це оголосив. І за це став людиною-мемом.

"Це була найбільша кількість глядачів на інавгурації, яку я колись бачив, крапка, особисто чи в світі. Ці спроби применшити ентузіазм (народу) із приводу інавгурації ганебні й неправильні", - підкреслив Спайсер.

І тепер Інтернетом гуляє чимало фотожаб, на яких фото Спайсера супроводжується завідома брехливим твердженням, пише "BuzzFeed".

Зокрема це "Дональд Трамп винайшов Інтернет", "Число π дорівнює трьом", "Рінго Старр насправді був "мозком" "The Beatles", "Nickelback" продали більше платівок, ніж будь-який інший гурт в історії. Крапка", "Океанія завжди воювала з Остазією".

Нагадаємо, фото натовпу людей із інавгурації Барака Обами в 2009-му році спочатку з'явилося в офіційному Twitter Дональда Трампа.

Фото з Twitter, відео з YouTube 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів