"Це кошмар": Шварценеггер, Лопес і Обама виступили проти антиміграційної політики Трампа

31 січня 2017, 12:25

Усе більше знаменитостей відверто виступають проти антиміграційного наказу нового президента Дональда Трампа.

Про свою незгоду, щодо заборони на в'їзд до США представникам семи мусульманських країн, заявили актриса і співачка Дженніфер Лопес, актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер та екс-президент Америки Барак Обама.

"Чесно кажучи, відчуття, що прямо зараз ми знаходимося в кошмарі!! У країні, заснованій іммігрантами, слово "іммігрант" стало поганим!!!" - обурено написала в своєму Instagram латиноамериканка Джей Ло.

Не згоден з міграційною політикою Трампа й Шварценеггер, пише "The Hill".


"Це безумство і змушує нас виглядати нерозумно, коли Білий дім погано підготовлений для виконання такого роду розпоряджень", - заявив "Термінатор".

На думку Арні, президент поспішив з цим наказом.

Шварценеггер долучився до зірок, які незадовлені наказом Трампа

Шварценеггер нагадав, що сам він емігрував з Австрії й використав "зелену карту", аби почати працювати в США.

Не стримався й колишній президент Америки Барак Обама. Зокрема, політик підтримав тих співгромадян, які обурені рішенням Трампа, пише "Politico".

"Громадян, які використовують своє конституційне право на збори й мітинги, аби їхні голоси були почуті тими посадовцями, яких вони обрали, - це саме те, що ми очікуємо побачити, коли американські цінності знаходяться під загрозою", - зауважив Обама.

Обама прокоментував обурення американців

Нагадаємо, раніше проти антиміграційної політики Трампа вже виступили відомий письменник Стівен Кінг, засновник Facebook Марк Цукерберг, засновник Google Сергій Брін, співачка Ріанна, актор Ештон Катчер та інші.

Фото з Instagram Дженніфер Лопес, Арнольда Шварценеггера та Барака Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів