"Король жахів" Стівен Кінг назвав Трампа хуліганом

30 січня 2017, 17:30

Після того, як президент США Дональд Трамп видав наказ про заборону в'їзду до США представникам семи мусульманських країн, противники такого кроку нагородили його багатьма неприємними епітетами.

А відомий письменник Стівен Кінг порівняв американського керманича з хуліганом, який псує дороге авто – тобто країну, якою йому довірили керувати.

Стівен Кінг прокоментував перші кроки Трампа на посаді президента

"Уявіть собі хулігана, який сипле цукор у бензобак дорогої та доглянутої автівки. Трамп – той хуліган. Америка – та автівка", - написав Кінг у Twitter.

Початок правління Дональда Трампа письменник назвав "найпотворнішим першим тижнем президентства" в історії США.


До слова, у відповідь на антиміграційну політику Трампа великий пост написав і засновник Facebook Марк Цукерберг.

"Мої бабусі та дідусі з Німеччини, Австрії та Польщі. Прісциллині батьки були біженцями з Китаю та В'єтнаму. Сполучені Штати – це нація іммігрантів, і ми маємо цим пишатися", - зазначив Цукерберг.

Марк зізнався, що його тривожать можливі наслідки нещодавніх указів президента. Він вважає, що безпека країни має досягатися за рахунок зосередження уваги правоохоронних органів на людях, які становлять реальну загрозу. Натомість тепер ця увага буде розпорошена, і мільйони тих, хто жодної загрози для суспільства не становить, але не має документів, житиме в страху перед депортацією.

"Ми маємо тримати двері відкритими для біженців і тих, хто потребує допомоги. Ось хто ми є. Якби кілька десятків років тому ми відмовили б у прийомі біженцям, сім'ї Прісцилли тут сьогодні не було б", - сказав Цукерберг.

"Кілька років тому я давав урок у місцевій середній школі, й деякі з найкращих моїх учнів не мали документів. Вони – також наше майбутнє. Ми – нація іммігрантів, і нам усім на користь, коли найкращі й найблискучіші люди світу можуть жити тут, працювати та робити свій внесок. Я сподіваюся, ми знайдемо відвагу та співчуття, щоби об'єднати людей та зробити цей світ кращим місцем для кожного", - додав він.

Як відомо, протести проти заборони мусульманам із семи країн в'їжджати до США цими днями пройшли в аеропортах країни. У аеропорті Сан-Франциско разом із активістами був засновник Google Сергій Брін.

"Я тут, бо я – біженець", - коротко сказав він кореспондентові "Forbes".

Як відомо, Сергій Брін емігрував із СРСР у 1979-му році.

Нагадаємо, торік відомий художник Бенксі створив серію графіті на підтримку біженців. На одному з них він зобразив Стіва Джобса, чий батько, як відомо, був мігрантом із Сирії.

Фото з соцмережі, зTwitter Трампа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів