Вагітна Бейонсе встановила рекорд і стала героїнею мемів. ФОТО

2 лютого 2017, 13:13

Американська співачка Бейонсе підірвала Інтернет сенсаційним оголошенням про те, що чекає на двійню.

Вагітна зірка "одною лівою" побила рекорд співачки Селени Гомес із кількості "лайків" під Instagram-постом. Трохи більше, ніж за півдоби фотографію Бей із животиком уподобали понад 7,4 мільйона людей.

Шанувальники та зіркові колеги у соцмережах шлють Бейонсе та її чоловікові Jay-Z привітання та найщиріші побажання. Фотожабери вже теж засукали рукава та взялися за роботу.

"Я не може просто народити ще одну дитину. Це я вже робила. Я вища за це" "Двійня, дівко. Дай їм двійню"

У Інтернеті жартують, що вагітність артистки якнайдоречніша саме зараз, коли світ котиться в пекло після пришестя до влади Дональда Трампа.


"50 років по тому... Дитина: Тату, а яким був 2017-й рік? Я: Ну, в нас мало не стався ядерний голокост, але потім Бейонсе народила двійню та врятувала всіх нас", - кепкують у мережі.

А ще кажуть, що як у Бейонсе народяться дві дівчинки, вона зможе знову зібрати гурт "Destiny's Child".

Про Трампа фотожабери ніколи не забувають

Із вагітністю Бейонсе вже привітали співачка Ріанна, актриса Лаверн Кокс, моделі Кріссі Тейген та Хейлі Болдуїн, тусовщиця-діджейка Періс Хілтон та юна зіронька "Дуже дивних справ" Міллі Боббі Браун. А жартівниця Еллен ДеДженерес прифотошопила й собі живіт та заявила, що теж вагітна.

Me too!

Світлину опубліковано користувачем Ellen (@theellenshow) Лют 1, 2017 о 12:07 PST

До слова, як розказало джерело, наближене до майбутньої мамусі, "Radar Online", у співачки зараз 14 тижнів вагітності. І двійня в них із Jay-Z вийшла завдяки екстракорпоральному заплідненню.

"Коли твій спадок із 1 мільярда зменшується до 333 мільйонів"

Як відомо, дорога Бейонсе до материнства від початку була непростою. За рік до народження доньки Блю Айві артистка втратила дитину.

Лишається інтрига: якої ж статі майбутні малюки?

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів