Шокована Беррімор заявила, що зустрічалася б із Міддлтон

3 лютого 2017, 11:00

Американська акторка Дрю Беррімор зізналася, що серед представників британської королівської родини вона обрала б Кейт Міддлтон, щоби піти на побачення.

А якщо серйозно, то на нові стосунки 41-річна зірка поки не готова, бо досі перебуває "у шоку" після третього розлучення.

Про це пише "Contact Music".

В одному з британських телешоу днями Дрю запитали, із ким би вона радше зустрічалася, з принцом Вільямом або з Гаррі. Кінозірка обрала старшого з братів, але потім передумала.


"До речі, а можу я ще зізнатися, що найбільше хотіла б бути з Кейт Міддлтон, щоби це не здалося скандальним? Я скажу: принцеса краща за принца", - заявила Беррімор.

Тим часом у розмові з Еллен ДеДженерес Дрю зізналася, що вона болісно переживає своє третє розлучення, але намагається тримати лице заради донечок, 4-річної Олів та 2-річної Френкі.

Дрю Беррімор подобається Міддлтон

"Це було просто мов найгірше жахіття… Я так хотіла ростити моїх дітей в ультра-традиційний спосіб, зробити все так, щоби це було геть протилежним моєму власному досвіду", - поділилася актриса, в котрої було непросте дитинство.

А у нещодавньому радіоінтерв’ю Беррімор сказала, що поки не готова до появи нового чоловіка в своєму житті.

"Я не готова. Я досі в шоку через усе це. Мені потрібно витримати паузу", - зазначила вона.

І Дрю не думає, що, як настане час, вона шукатиме собі пару за допомогою сучасних технологій.

"Мене от що тривожить у цих застосунках із пошуку пари, чи не стану я однією з тих, хто класично зустрічає психопата, і чи не вб'ють мене того ж вечора?", - зі сміхом зізналася вона.

Нагадаємо, влітку 2016-го року Дрю Беррімор та її третій чоловік Вілл Копельман розлучилися – блискавично, як для Голлівуду, та дуже по-дружньому.

Фото з Instagram Беррімор

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів