Лопес: Щастя – це виштовхувати себе з зони комфорту

3 лютого 2017, 17:18

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес зізналася, що в 20 років вона не любила демонструвати свої тіло, як зараз. Пишатися ним вона навчилася з віком.

Про це, а також про те що означає для неї бути щасливою, зірка розповіла в інтерв’ю журналові "W".

"Чоловіки у 20 дуже впевнені в собі та нахабні, а жінки - дуже невпевнені. А потім це стає навпаки: чоловіки стають дуже невпевненими в собі, а жінкам стає комфортно у власному тілі, і вони від цього гарнішають", - сказала співачка.

"Коли мені було 20, я не оцінювала високо моє тіло чи мою зовнішність. А тепер я така "Дивіться на мене! Дивіться на себе!" Не марнославно чи бундючно – я просто ціную себе так, як не цінувала в тому віці", - поділилася Джей Ло.

 Джей Ло пояснила, що для неї є щастям

Як підкреслила зірка, річ тут не в досконалості фізичної форми. Джен до вподоби її шрами, її постійно розбиті коліна – як нагадування про концерти, де вона змушувала публіку вищати від захвату.

У свої 47 скидати оберти Лопес не планує, бо їй до вподоби шалений графік та сплески адреналіну.

"Гадаю, жити та виштовхувати себе з зони комфорту – це єдиний спосіб по-справжньому бути щасливою", - зазначила артистка.

"У мене не вистачає терпіння ні на що несправжнє. Просто жодної х..рні", - також заявила вона в інтерв’ю.

Нагадаємо, адреналіну Лопес найближчим часом точно не бракуватиме: у середині січня суд вирішив не подовжувати дію охоронного ордеру, який забороняв наближатися до зірки її давньому фанату-переслідувачу.

фото з Instagram "W"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів