"Хакнутий" матюкливий Бекхем ускочив у скандал

5 лютого 2017, 10:32

Британський футболіст Девід Бекхем опинився в центрі скандалу через украдені в нього хакерами електронні листи.

Відомий філантроп, який багато років співпрацює з ЮНІСЕФ, неочікувано показався широкому загалові з іншого боку. Із листування можна зробити висновок, що головна мета доброчинності Бекхема – заслужити лицарське звання і стати сером Девідом.

Водночас представники спортсмена називають скандальні заяви застарілими, вирваними з контексту та відредагованими тими, хто "злив" їх пресі.

Про це пишуть "The Daily Mail" та "Ace Showbiz".


Хакери оприлюднили листування 2013-го року між Девідом та його піарником. У одному з листів Бекхем лютує, бо його досі не зробили лицарем, обзиваючи членів комітету, що відає нагородами, "невдячними п…здами". А піарник радить зірці зосередитися на роботі для ЮНІСЕФ, і це, врешті-решт, таки принесе йому омріяне лицарство.

Також із листів випливає епізод, коли Бекхем вимагав від ЮНІСЕФ майже 7 тисяч фунтів стерлінгів на переліт бізнес-класом до Азії, де він мав з'явитися на благодійному заході.

Бекхем доброчинністю прокладає собі дорогу в лицарі?

У одному з листів Девід обурюється, що був змушений перестати світити в соцмережах свій золотий лептоп, "бо ідіоти подумають, що ми випендрюємось". А у іншому – сердиться на свого PR-радника через мільйон доларів, витрачений на благодійність.

"Я не хочу вкладати в це мої особисті гроші… Дати цей мільйон у фонд, це ніби мої власні гроші туди віддати. Якби не було фонду, ці гроші були б для мене. Ці, бл…дь, гроші – мої", - свариться Бекхем.

Із заявами з приводу скандалу вже виступили представник Бекхема та представник ЮНІСЕФ. Вони підкреслили, що плідна співпраця відомого спортсмена з цією організацією триває вже понад 15 років, і що всі ці роки Девід щедро жертвував свій час, енергію та кошти заради дітей.

Тим часом у соцмережах "Бекхем-гейт" викликав неоднозначну реакцію. Хтось вважає, що ця бомба зруйнує роками старанно виплеканий образ-бренд, а хтось виправдовує обурення Девіда. Мовляв, хай спортсмен і висловив це грубо, але він правий і, як ніхто, заслуговує на лицарство за все, що він зробив.

У Twitter запустили хештег #SirDavidBeckham на підтримку спортсмена.

Як відомо, Девід Бекхем є Офіцером ордену Британської імперії. В 2013-му році подейкували, що сама Єлизавета ІІ внесла його до списку претендентів на лицарство, але остаточне рішення щодо цього все ж лишилося за комітетом.

Фото з Instagram Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів