Зірвало дах: Lady Gaga влаштувала неймовірне шоу на "Super Bowl". Реакція соцмереж

6 лютого 2017, 10:51

Американська співачка Lady Gaga влаштувала грандіозне шоу на "Super Bowl-2017" - фінальній грі сезону в професійному американському футболі. Там було все: стрибок з даху, акробатичні трюки, сотні літаючих апаратів, вогонь, купа блискіток і ані слова про Трампа.

Warming up 🤘🎤🏈

Фото опубликовано xoxo, Joanne (@ladygaga) Фев 5 2017 в 3:07 PST

Світові ЗМІ вже охрестили виступ зірки "одним з найкращих в історії кубка", а користувачі мережі швиденько перетворили найяскравіші моменти на меми.

HOUSTON REHEARSAL / MASON POOLE

Фото опубликовано xoxo, Joanne (@ladygaga) Фев 5 2017 в 5:35 PST

На початку свого шоу Lady Gaga спустилася з даху х'юстонського стадіону "NRG" на спеціальних тросах в оточенні 300 маленьких безпілотних літальних апаратів, які утворювали в небі американський прапор. Зірка буквально зістрибнула зверху й зробила у повітрі кілька акробатичних трюків, пише "CNN".

За свій 13-хвилинний виступ переможниця "Grammy" встигла змінити кілька вбрань, заспівати пупурі зі своїх хітів та виконати гімн Америки.


До слова, організатори кубку до останнього сумнівалися, чи можна довірити Lady Gaga найголовнішу пісню американців. Побоювалися, що співачка використає це як платформу для критики нового президента США Дональда Трампа, пише "The Daily Mail".

Та Gaga вирішила не робити голосних політичних заяв, а просто промовила до стадіону: "Як ваші справи, Техас? Як твої справи, Америка? Ми тут, щоб вам було добре".

Цікаво, що шоу Lady Gaga високо оцінила донька президента Іванка Трамп, назвавши його "неймовірним".

А Гілларі Клінтон, яку Gaga активно підтримувала під час передвиборчої гонки, написала: "Я одна зі 100 мільйонів шанувальників "Super Bowl", яким зірвало дах від Леді (тут мається на уваз гра слів "go gaga" - збожеволіти/зірвати дах) та її повідомлення всім нам".

А в мережі з'явилося вже купа мемів на виступ зірки.

#ladygaga #homecoming #halftimeshow

Фото опубликовано Bosslogic (@bosslogic) Фев 5 2017 в 5:57 PST

Нагадаємо, про те, що вона готує щось неймовірне для "Super Bowl" Gaga заздалегідь повідомила своїм "монстрам". Співачка навіть перетворила свій задній двір на репетиційну базу, аби як слід підготуватися до шоу.

Фото Instagram і Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів