Джонні Депп схуд і на межі банкрутства - ЗМІ

6 лютого 2017, 14:51

Голлівудському актору Дженні Деппу приписують серйозні негаразди з фінансами. Кажуть, зірка на межі банкрутства і саме тому звільнив свого агента.

Джонні відмовився від співпраці з агентом Трейсі Джейкобс з "Об'єднаного агентства талантів", з якою був ще з 1988-го року, повідомляє "Page Six".

За даними видання, Депп просто не міг далі виплачувати агентці комісійні винагороди з гонорарів за зйомки в кіно.

Водночас, актор підписав угоду з "Креативним агентством артистів". Джерела кажуть, що там зірці запропонували більш вигідні умови.


Як відомо, нині з Джонні судяться його колишні менеджери. Вони звинувачують актора у шахрайстві й марнотратстві. За їхніми даними, зірка "Піратів Карибського моря" щомісяця витрачає 2 мільйони доларів, хоча, насправді, не може цього собі дозволити.

До слова, останнім часом Депп схуд. Про те, що актор за останній місяць скинув кілька кілограмів, пише "The Mirror".

Розлучений Депп схуд

"Він схуд і веде більш здоровий спосіб життя", - розповіло джерело.

Кажуть, 53-річний Джонні намагається позбутися зайвої ваги, яку набрав за останні кілька років. Зокрема, зірку неабияк підкосила смерть його мами в травні минулого року.

Та після скандального й досить дорогого розлучення з Амбер Хьорд, артист, схоже, узявся за розум. Подейкують, Депп нині має значно кращий вигляд, ніж у період шлюбу із 30-річною актрисою.

"Джонні поводиться не як людина, яка щойно пройшла через пекло... Він дуже сильний і виглядає чудово, як у свої кращі часи", - зауважило джерело.

Нагадаємо, розлучення з Хьорд коштувало Деппові не лише купи нервів, а й 7 мільйонів доларів.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів