Джонні Депп та Амбер Хьорд нарешті розлучилися

14 січня 2017, 10:17

П'ятниця, 13-те січня стала щасливим днем для акторів Джонні Деппа та Амбер Хьорд, котрі нарешті офіційно перестали бути подружжям.

Після багатомісячної війни в суді пара поділила майно та остаточно домовилася щодо грошей.

Про умови, на яких розлучилася "солодка парочка", дізналося видання "People".

За 53-річним Деппом лишилася вся його нерухомість – у США, Франції та на Багамах. Але Хьорд дісталися два авта: "Range Rover" 2015-го року та "Ford Mustang" 1968-го. Також акторка забрала собі коня на ймення Ерроу та скандальновідомих песиків, Пістоля та Бу.


Депп і Хьорд офіційно розлучилися

Подружніх аліментів актори одне одному не платитимуть. Зате Амбер таки домоглася, щоби суд закріпив порядок виплати їй компенсації в 7 мільйонів доларів, якого Джонні муситиме дотримуватися.

Наступного тижня Депп має перерахувати екс-дружині 1 мільйон, до 1-го листопада – ще 500 тисяч, до 1-го лютого 2018-го року – 2,3 мільйона. Також актор заплатить 500 тисяч доларів адвокатам Хьорд.

До слова, зітхнути з полегшенням та перепочити від судів Джонні не збирається. Кінозірка подав позов проти своїх колишніх бізнес-менеджерів, звинувативши їх у шахрайстві та професійній некомпетентності. Він вимагає компенсації в понад 25 мільйонів доларів, зазначає видання.

Як відомо, гроші, які Амбер Хьорд відсудила в Деппа, вона присягається віддати на благодійність. Нагадаємо, в обмін на 7 мільйонів 30-річна актриса погодилася відкликати звинувачення в насильстві, які раніше висунула проти Джонні.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів