Бекхем відмовився платити хакерам-шантажистам

6 лютого 2017, 17:23

Колишній британський футболіст Девід Бекхем не став платити шантажистам, які погрожували оприлюднити його скандальне приватне листування.

Про те, що у спортсмена вимагали 1 мільйон євро (понад 1 мільйон і 74 тисячі доларів) довідалося видання "The Telegraph".

Журналісти довідалися, що ще на початку минулого року із Бекхемом зв'язався чоловік, який назвався Артемом Ловузовим. Він погрожував опублікували листи Девіда, якщо той не заплатить йому солідну суму.

"Щедра пожертва, і ви можете бути впевнені, що вся інформація, якою я володію, буде знищена", - заявив шантажист.


Коли ж Бекхем не відповів йому, то хакер написав: "Я даю вам час до 16.00 вівторка, щоб зв'язатися з моїм адвокатом із метою належного вирішення цього глухого кута".

Бекхем не давав грошей шантажистам, а пішов до поліції

Натомість, екс-футболіст не став співпрацювати з кіберзлочинцями, а звернувся до поліції. Рік тому розслідування у справі хакерської атаки на Девіда розпочалося в Португалії. Бо саме там розташовані сервера агентства Саймона Олівейра, який представляє інтереси зірки.

Та незважаючи на розслідування, Ловузов продовжував надсилати погрози і навіть хотів особисто зустрітися з Бекхемом.

Зрештою, хакери втратили надію отримати від спортсмена бодай якісь гроші й злили усю переписку в мережу.

Нагадаємо, з оприлюднених шантажистами особистих листів Девіда можна зробити висновок, що головна мета доброчинності Бекхема – заслужити лицарське звання і стати сером Девідом.

Та в екс-футболіста вже назвали скандальні заяви застарілими, вирваними з контексту та відредагованими тими, хто "злив" їх пресі.

Фото з Instagram Девіда Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів