Стрибок Lady Gaga з даху стадіону виявився ілюзією

7 лютого 2017, 10:20

Виступ американської співачки Lady Gaga у перерві "Super Bowl" став одним із найбільш видовищних в історії, одначе її стрибок з даху стадіону виявився – точнісінько як називається одна з пісень артистки – досконалою ілюзією.

Створити її для глядачів Lady Gaga допомогли сучасні технології.

Про це пишуть "The Washington Post" та "People".

Та частина номеру Lady Gaga, де вона співає "God Bless America" на даху стадіону, а крихітні дрони утворюють прапор США, була записана за кілька днів до шоу, підтвердили в "Intel Drones".


"У лютому не можна знати, якою буде погода в день "Super Bowl". Нам страшенно не хотілося спланувати це все, а потім, якби вітер став швидшим, чи полив би дощ, і дах зачинили, ніхто не побачив би цього видовищного шоу. Тож наша творча команда і творча команда "Super Bowl" вирішили, що ліпше буде це записати", - пояснила керівник компанії Наталі Чон у коментарі "USA Today".

"Із логістичної та творчої точки зору для неї (Lady Gaga) трохи заважко здолати весь шлях від даху до поля стадіону", - додала вона.

За виступом Lady Gaga глядачі, які були присутні на стадіоні, спостерігали на великих екранах. І після того, як зірка "стрибнула", вона за мить знову вигулькнула в світлі прожекторів, борсаючись на тросах у повітрі.

Тож ж можна припустити, що артистку підняли, доки було темно, а увага глядачів була прикута до яскравих екранів, де показували запис Gaga з дронами.

До слова, дуже високо оцінила вокал та номер своєї колеги співачка Пінк і відповіла на закиди щодо того, що Lady Gaga скопіювала її фірмові польоти на трапеції.

"Яка різниця, що я літала перша? Цирк дю Солей та Пітер Пен були в повітрі ще багато років тому!", - написала Пінк у своєму Instagram.

Нагадаємо, на виступ Lady Gaga вже з'явилася купа мемів. Зокрема її у польоті порівняли з Суперменом та Губкою Бобом.

Відео з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів