Гілларі Клінтон: Майбутнє – за жінками

7 лютого 2017, 13:38

Екс-держсекретар та перша леді США Гілларі Клінтон закликала жінок та дівчат не здаватися перед перешкодами і вірити в те, що саме вони є тими, хто творить історію.

Відеозвернення 69-річна політик записала для конференції "MAKERS", пише "People".

"Попри всі випробування, які трапляються на нашому шляху, я все одно впевнена, що, так, майбутнє – за жінками", - заявила Гілларі.

Доказом цього, на її думку, є Марші жінок, які нещодавно відбулися в багатьох містах США та світу й об'єднали мільйони людей.


Гілларі Клінтон впевнена, історію творять саме жінки

"Нам потрібні сильні жінки, які виходитимуть вперед та говоритимуть уголос. Потрібні ви, щоби кидати виклик та відважно вести за собою. Тож, будь-ласка, подавайте приклад кожній жінці та дівчинці, котра тривожиться через те, що готує їй майбутнє, та питає себе, чи буде збережено наші права, можливості та цінності", - закликала Клінтон, яка програла на президентських виборах Дональдові Трампу.

"І не забувайте, ви – герої, ви – ті, хто творить історію, ті, хто розбиває скляну стелю майбутнього. Я говорила це раніше, я скажу це знов: ніколи не сумнівайтеся в тому, що ви – цінні та сильні, й заслуговуєте на всі шанси та можливості в світі", - додала вона.

До слова, днями було офіційно повідомлено, що Гілларі Клінтон працює над власною збіркою есе. Назви у книги поки немає, але політик обіцяє розказати в ній історії зі свого життя, зокрема з часів президентської кампанії.

Як відомо, Гілларі Клінтон випередила Дональда Трампа за кількістю голосів виборців. Проте отримала поразку за кількістю голосів вибірників від штатів.

Фото з Instagram Клінтон, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів